CEC Bank Surprinde Romanii, ce da GRATUIT Clientilor, Anuntul Oficial

CEC Bank Surprinde Romanii GRATUIT Clientilor Anuntul Oficial

CEC Bank, una dintre principalele banci din Romania la ora actuala, a decis sa ii anunte in mod oficial pe romanii din intreaga tara despre ceea ce le da gratuit chiar deacum, daca aleg sa profite de o promotie speciala, in baza careia studentii pot beneficia de un pachet bancar cu anumite beneficii, dar si premii.

CEC Bank explica mai jos faptul ca oricare dintre studentii cu varsta de pana la 24 de ani, pot sa isi activeze acest pachet bancar special, iar in baza lui au posibilitatea de a se bucura de o serie de premii garantate pentru tranzactiile pe care le fac, mai jos fiind oferite mai multe detalii cu privire la ceea ce ni se da.

Conform celor de la CEC Romania, vorbim despre premii oferite pentru cei care fac tranzactii, plati, etc, folosindu-si conturile si cardurile, dar participa deasemenea si la roata Play & Win, acolo unde se ofera puncte, pe care ei le pot folosi pentru a lua anumite premii disponibile chiar acum pentru oricine.

CEC Romania explica pe website faptul ca se ofera premii ce constau intr-un termos de călătorie CLOSCA, o baterie multifuncțională 10.000 mhA, o boxă portabilă JBL Go, o pereche de Căști JBL Tune 500 Black, un rucsac anti-furt cu mufă de încărcare USB laptop si un troller pentru calatorii, deci aveti toate detaliile necesare.

Un pachet bancar care vine la pachet și cu premii garantate la tranzacțiile efectuate? Dacă ai între 18 și 24 de ani și vezi postarea asta, știi ce ai de făcut. Iar dacă nu te încadrezi în intervalul de vârstă, dă un share ca să ajungă la cei ce ar putea fi interesați. Mai multe despre Pachetul Student Free în unități și pe website.