Lewis Hamilton: Anuntul pe Final de Sezon al Formula 1, Decizia Pilotului Britanic

Lewis Hamilton Anuntul Final Sezon Formula 1 Decizia Pilotului Britanic

Lewis Hamilton se apropie de un nou final de sezon in Formula 1, unul in care ramane la foarte mare distanta de Max Verstappen in clasamentul pilotilor, dar unul in care a fost mult mai hotarat sa obtina victorii pe circuite, iar in cadrul Marelui Premiu din Brazilia, el este hotarat sa obtina o victorie cu care sa incheie sezonul plin de probleme.

Lewis Hamilton confirma faptul ca este hotarat sa ramana in Formula 1 si in sezonul urmator, dar in acelasi timp da vina pe Mercedes pentru masinile slabe pe care i le-a tot oferit, o tema pe care am vazut-o in repetate randuri pana in momentul de fata, echipa germana incercand din rasputeri sa-i satisfaca dorintele in fiecare cursa.

Lewis Hamilton pare a fi foarte departe de forma pe care o avea acum cativa ani, dar si de a obtine victoriile pe care le doreste de atat de multa vreme, asa ca ramane de vazut in ce masura o masina mai buna de la Mercedes il va ajuta in vreun fel, pentru ca acum pare improbabil ca el sa redevina cel mai bun pilot al lumii.

“Anticipez ca Red Bull să-l atace pentru că mașina a fost grozavă, dar dacă nu este cazul, atunci voi fi gata să le duc lupta. Dacă poate fi ceva ca Austin și putem îmbunătăți strategia, atunci ar fi incredibil. Am plecat cu mâna goală anul trecut, așa că nu am de gând să fac asta anul acesta.

După ultimele două curse, primești mesaje de la oameni care spun: „Arata bine!” Eu zic: „Da, arăta bine și la sfârșitul anului trecut, dar am început 1,5 secunde la începutul anului”. Singurul motiv pentru care sunt pe podium este munca grozavă care a avut loc în fundal.”