BANCA Transilvania ii ATENTIONEAZA in Mod Oficial pe Clienti, ce Trebuie sa Faci!

BANCA Transilvania ii atentioneaza in mod oficial pe clientii din toata Romania, iata ce transmite institutia financiara acum pentru noi.

BANCA Transilvania ATENTIONEAZA Mod Oficial Clienti Trebuie Faci

BANCA Transilvania a decis sa ii atentioneze in mod oficial pe toti clientii sai din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa le aduca in atentie o situatie in care ei trebuie sa actioneze in mod corect, si vorbim despre cea in care oamenii gasesc bani la bancomate si nu stiu ce sa faca.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca intr-o situatie de acest gen, acei bani trebuie sa fie predati in cadrul agentiei la a carui bancomat se afla persoana respectiva, iar asta deoarece angajatii bancii vor incerca sa descopere cine a incercat sa ii retraga din unitate, dar i-a uitat in fanta prin care sunt scosi.

In situatia in care agentia la care am gasit banii este inchisa, cei de la BANCA Transilvania ne recomanda sa contactam imediat politia, astfel incat adevaratul detinator al acelei sume de bani sa fie descoperit, iar banii sa ii fie returnati de catre autoritati, asa cum este normal intr-o situatie de acest gen.

BANCA Transilvania incearca sa ii ajute pe clientii sai din Romania sa inteleaga cum anume trebuie sa reactioneze intr-o situatie in care gasesc bani la bancomate, astfel incat ei sa nu incerce sa-i pastreze, mai ales ca ar incalca si legislatia in vigoare, deci pot fi trasi la raspundere pentru actiunile lor, apoi.

Ai găsit bani la bancomat, ce trebuie să faci ? Dacă, de exemplu, ai găsit o sumă în fanta de bani a bancomatului nostru, nu considera că este ziua ta norocoasă. Intră cu banii la colegii noștri din (oricare) agenție, care știu ce au de făcut mai departe.

Dacă agenția noastră este închisă, cel mai bine este să anunți poliția. Cum se poate întâmpla să rămână sume în fanta de bani? Din neatenție. Posibil ca înaintea ta un client să plece de la bancomat fără să finalizeze retragerea/depunerea de bani.