MOL Romania da GRATUIT Carduri de Carburant Romanilor, Cum le Obtii

MOL Romania GRATUIT Carduri Carburant Romanilor Cum Obtii

MOL Romania, unul dintre principalele lanturi de benzinarii din toata Romania, la ora actuala, a decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga carduri de carburant, in valoare de 500 de LEI fiecare, daca sunt detinatori de carduri MultiBonus, campania fiind dedicata exclusiv lor acum.

MOL Romania spune ca aceste carduri de carburant sunt oferite in mod gratuit doar acestor clienti si numai daca ei isi actualizeaza datele personale acum, aceasta fiind conditia principala pentru a putea benficia de oferta, dupa cum puteti vedea mentionat inclusiv in mesajul pe care compania l-a publicat deja.

Puteti sa va actualizati datele personale direct pe website-ul celor de la MOL, sau in benzinarii, pentru a beneficia de aceasta campanie speciala acum, ea fiind oferita doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca e bine sa va grabiti, pentru ca daca dispare, nu se stie cand ar mai putea reveni.

MOL deruleaza aceasta campanie speciala pentru toti clientii sai din Romania care au carduri MultiBonus, deci nu conteaza unde anume va aflati in tara, veti putea beneficia de tot fara probleme, dar numai in perioada de timp in care campania este in desfasurare, asa ca e important sa aveti in vedere acest aspect.

Ești client MultiBonus ? Actualizează-ți datele personale și poți câștiga unul dintre cele 20 de carduri de carburant în valoare de 500 lei. Ne bucurăm să-ți răsplătim în continuare loialitatea cu avantaje dedicate nevoilor tale.