LIDL Romania Informeaza MILIOANE de Romani despre 2 Decizii foarte Importante

LIDL Romania Informeaza MILIOANE Romani 2 Decizii Importante

LIDL Romania, unul dintre principalele lanturi de supermarket-uri din toata Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia a milioane de romani o informare extrem de importanta cu privire la modul in care putem sa vedem ofertele integrate in cadrul cataloagelor de reduceri, pe care compania le are.

LIDL Romania explica mai jos faptul ca, incepand din octombrie, nu va mai expedia cataloage cu oferte catre casele oamenilor, iar cei interesati sa vada promotiile disponibile, trebuie sa intre pe website-ul sau, sa foloseasca aplicatia pentru iPhone si Android, sau sa mearga in oricare dintre magazine.

Separat de aceasta decizie, cei de la LIDL au hotarat deasemenea sa publice si catalogul cu decoratiuni si jucarii de Craciun, astfel incat oricare dintre romanii interesati sa profite de aceste oferte, sa aiba posibilitatea de a o face din timp, si sa se pregateasca de Craciun asa cum se cuvine, asa cum se intampla anual.

LIDL isi distribuie in momentul de fata aplicatiile pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store in mod gratuit, iar la website are oricine acces, deci oricand puteti sa vedeti promotiile speciale, care sunt disponibile in oricare dintre magazinele din toata tara, dupa integrare in cataloagele de oferte.

Răsfoiește catalogul cu mult așteptatele decorațiuni și jucării. Găsește-ți inspirația pentru un Crăciun așa cum visezi, decorează, dăruiește și bucură-te de toate momentele alături de cei dragi! Descoperă ofertele săptămânale în revista digitală din aplicația Lidl Plus, pe website și în magazine!