Franta: Emmanuel Macron Ataca Dur Google, X si Facebook, ce Reclama Presedintele

Franta Emmanuel Macron Ataca Dur Google X Facebook Reclama Presedintele

Franta pune tunurile pe Google, X si Facebook, iar asta deoarece presedintele Emmanuel Macron a decis a critice extrem de dur cele 3 companii americane din cauza faptului ca nu modereaza in mod corespunzator continutul care este publicat in platformele lor, pentru a elimina informatiile care instiga la ura, atacuri teroriste si nu doar atat.

Franta este una dintre tarile vizate de atacuri teroriste, iar X, Google si Facebook nu par sa faca suficient de multe pentru a reduce continutul extremist cu propaganda terorista, si nu numai, iar Emmanuel Macron este furios ca a primit promisiuni ca problemele vor fi rezolvate, dar acest lucru nu pare sa se intample in realitate.

Franta vrea actiuni mai clare de la toate X, Facebook si Google pentru protejarea oamenilor, Emmanuel Macron afirmand ca nici indisponibilitatea unor oameni din conducerea companiilor nu sugereaza ca ele se ocupa serios de probleme, asa ca va fi interesant de vazut ce se va intampla in urma afirmatiilor facute de presedintele francez.

“Când mi se spune că există 52 de moderatori pentru X în limba franceză, îmi este greu să consider că conținutul este moderat, când în lume sunt 330 de milioane de vorbitori de franceză. Acești 52 de oameni sunt genii sau au multă muncă. Faptul că nu era disponibil nici un „top manager” nici la New York în septembrie.

Nici aici la Paris, înseamnă că nu mai vor să joace. combate conținutul terorist și extremist violent online. Al doilea om încetează să mai fie serios, devenim mai puțin cooperanți. Când companiile care s-au angajat și ne-au spus lucruri grozave, se organizează pentru a nu fi acolo și nu fac ceea ce au spus, încrederea este redusă.”