Clientii CEC Romania Vizati de un Anunt de Ultima Ora, ce Li se Aduce in Atentie

Clientii CEC Romania atac

CEC Romania, una dintre principalele institutii financiare din tara noastra, le transmite in mod oficial tuturor clientilor un anunt de ultima ora, prin care incearca sa le aduca in atentie ceea ce ar trebui sa stie cu privire la un nou atac de tip phishing.

CEC Romania le spune clientilor ca acesta este in plina derulare in Romania la ora actuala, astfel ca este important sa fim atenti la informatiile care ne sunt aduse in atentie, pentru a fi siguri ca nu devenim victima celor care vor sa ne faca rau, in vreu fel, sau altul.

CEC Romania nu este la prima avertizare de acest gen, iar asta pentru ca atacurile de tip phishing sunt o problema serioasa de multa vreme, asa ca trebuie sa fim atenti la ceea ce ni se spune si sa ne protejam impotriva oricaror probleme.

Nici acesta nu este un mesaj de la noi. Fii atent la tentativele de fraudă online! Nu comunica datele de acces la aplicațiile bancare sau ale cardurilor, nici codurile de securitate! Nu accesa link-uri suspicioase primite prin SMS, WhatsApp sau e-mail! Accesează doar site-uri din surse sigure!