DIGI RCS & RDS Începe Săptămâna cu un Important Anunt Oficial pentru Toți Românii

DIGI RCS & RDS Începe Săptămâna Important Anunt Oficial Toți Românii

DIGI RCS & RDS, liderul serviciilor de telecomunicații din România, anunță o promoție exclusivă pentru ziua de 13 noiembrie – „Cyber Monday”. Această campanie oferă o reducere impresionantă de 50% din valoarea abonamentelor pentru primele 9 luni, indiferent de tipul de serviciu contractat.

Oferta este deschisă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți, persoane fizice, care doresc să profite de această oportunitate unică.

Această promoție reprezintă o oportunitate excelentă pentru toți cei care au ratat reducerile speciale de Black Friday și sunt în căutarea unor oferte avantajoase pentru serviciile de telecomunicații.

Fie că este vorba de servicii de internet, televiziune, telefonie mobilă sau fixă, DIGI RCS & RDS vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu această promoție specială.

Pentru a beneficia de această ofertă, clienții pot vizita orice magazin DIGI sau pot accesa platforma online DIGI.ro și aplicația mobilă DIGI. Promoția este valabilă doar pe 13 noiembrie și se aplică tuturor contractelor noi sau upgrade-urilor la pachete superioare, contractate pe o perioadă de 24 de luni.

Este important de menționat că această promoție nu se cumulează cu alte reduceri sau oferte existente.

DIGI RCS & RDS continuă astfel să demonstreze angajamentul său de a oferi servicii de calitate la prețuri accesibile, răsplătindu-și clienții cu oferte speciale care răspund nevoilor și așteptărilor acestora.

„Cyber Monday” este încă un exemplu al modului în care DIGI RCS & RDS se străduiește să aducă cele mai bune servicii și oferte pe piața telecomunicațiilor din România.