Ministerul Apararii: Anunturi Importante de Ultima ora privind Militarii Romani

Ministerul Apararii Anunturi IMPORTANTE ULTIMA ORA Militarii Romani

Ministerul Apararii le transmite romanilor o serie de anunturi importante, de ultima ora, cu privire la militarii romani, iar asta pentru ca in atentia oamenilor este adus faptul ca la Campionatul Mondial Unificat WTKA au fost obtinute medalii de aur si argint de catre militarii romani care au participat.

Ministerul Apararii explica mai jos pentru ce au obtinut medalii militarii din Romania, iar asta deoarece performantele lor sunt remarcabile, separat fiind vorba inclusiv despre cariera militara pe care un ofiter roman o urmeaza in tara, dupa absolvirea prestigioasei Academii Militare West Point din SUA.

“Medalii de aur și de argint la Campionatul Mondial Unificat WTKA! Alexandru-Cristian Michiduță este elev în clasa a XI-a la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” și practică Freestyle kickboxing de la vârsta de opt ani, sub atenta îndrumare a celui care îi este tată și antrenor, un adevărat îndrumător în cariera lui sportivă. „M-a învățat tot ce știu. Cu ajutorul lui am ajuns să câștig concursurile la care am participat.

În timp, mi-am perfecționat fiecare mișcare și, astfel, am făcut pași siguri spre performanțe în domeniul acesta. Muncesc din greu pentru a obține rezultate excelente”, spune performerul nostru. De curând, a făcut parte din lotul mondial al României, care a participat la Campionatul Mondial Unificat WTKA – UNIFIED WORLD CHAMPIONSHIPS, desfășurat în Italia.

După un parcurs de excepție, în care a întâlnit adversari foarte bine pregătiți, Alexandru a cucerit podiumul competiției, obținând 2 medalii de aur și 2 medalii de argint. Tânărul reușește să îmbine foarte bine cariera militară cu cea sportivă, având note foarte bune și la învățătură. Pe noi ne-a cucerit cu talentele lui, dar și cu performanțele sportive, distingându-se în probele de atletism, în special la aruncarea greutății.

Atunci când urcă pe scena sălii de festivități ne încântă cu talentul lui la orgă, cu vocea șlefuită cu migală. Este prieten și cu vioara, care necesită multă îndemânare în utilizare, simț artistic și creativitate. Locotenentul Gabriel Baciu-Ureche a pornit pe drumul carierei militare încă din liceu (Colegiul Militar Liceal Dimitrie Cantemir din Breaza), sub îndrumarea surorii sale mai mari.

După ce a absolvit Academia Militară a Statelor Unite din West Point a ales să își valorifice cunoștințele deprinse în domeniul comunicațiilor la Batalionul 45 Comunicații și Informatică. A avut ocazia să participe la exerciții internaționale, precum și la o misiune în afara tarii. “Acum îmi desfășor activitatea în cadrul Agenției de Tehnologia Informației.”