WhatsApp: Explicatiile Clare, Cand iti Blocheaza Contul pentru iPhone si Android

whatsapp necorespunzator

WhatsApp a decis sa explice foarte clar ce nu trebuie sa faca utilizatorii care folosesc platforma de mesagerie, pentru a nu avea blocat contul pe iPhone si Android, iar asta pentru ca in anumite situatii exista posibilitatea de a deranja alti oameni, deci ni se va interzice accesarea platformei de mesagerie.

WhatsApp a fost creat ca o modalitate simplă, sigură și fiabilă de a trimite mesaje altor persoane. Mesajele sunt prin natura sa private, iar Termenii și condițiile noastre sunt concepute pentru a ajuta la menținerea platformei noastre și a utilizatorilor în siguranță. Toți utilizatorii WhatsApp ar trebui să examineze următoarele instrucțiuni pentru a asigura utilizarea responsabilă a WhatsApp.

Practici de evitat pentru a nu fi blocat de WhatsApp

Utilizarea WhatsApp în oricare dintre modurile enumerate mai jos poate duce la interzicerea contului dvs.

  • Mesaje nedorite: dacă o persoană de contact vă cere să nu le mai trimiteți mesaje, ar trebui să eliminați persoana de contact din agenda dvs. și să vă abțineți de la a-l contacta din nou.
  • Mesaje automate sau în bloc: nu trimiteți mesaje în bloc, mesaje automate sau apelare automată folosind WhatsApp. WhatsApp folosește atât tehnologia de învățare automată, cât și rapoarte de la utilizatori pentru a detecta și interzice conturile care trimit mesaje automate nedorite. De asemenea, nu creați conturi sau grupuri în moduri neautorizate sau automatizate și nu utilizați versiuni modificate ale WhatsApp. Pentru mai multe informații despre modul în care WhatsApp previne abuzul de mesaje automate și în bloc, puteți citi această carte albă.
  • Folosirea listelor de contacte care nu sunt ale tale: nu partajați numere de telefon fără consimțământ și nu folosiți date obținute din surse ilicite pentru a trimite mesaje utilizatorilor pe WhatsApp sau a le adăuga la grupuri.
  • Folosirea excesivă a listelor de difuzare: Mesajele trimise folosind o listă de difuzare vor fi primite numai atunci când utilizatorii au adăugat numărul dvs. de telefon la lista de contacte. Rețineți că utilizarea frecventă a mesajelor difuzate poate determina oamenii să vă raporteze mesajele și interzicem conturile care sunt raportate de mai multe ori.
  • Recoltarea informațiilor personale: evitați orice extragere automată de informații din WhatsApp în scopuri nepermise. Achiziția de informații de la utilizatori în acest mod, inclusiv numere de telefon, fotografii de profil de utilizator și stări de la WhatsApp încalcă Termenii și condițiile noastre.
  • Încălcarea Termenilor și condițiilor: Pentru a vă reaminti, Termenii și condițiile interzic, printre altele, publicarea de falsuri și implicarea în comportamente ilegale, amenințătoare, intimidante, pline de ură și ofensatoare rasial sau etnic. Puteți consulta Termenii și condițiile noastre aici.