Volodimir Zelenski: Anunț Oficial în Plin Razboi cu Rusia!

Volodimir Zelenski Anunț ULTIMĂ ORĂ Plin RĂZBOI Rusia

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a exprimat recunoștința sa profundă față de partenerii internaționali și, în special, față de Statele Unite ale Americii, pentru sprijinul acordat în contextul conflictului din regiune.

Într-o declarație recentă, Zelenski a subliniat importanța restaurării legii internaționale pe teritoriul și în apele teritoriale ale Ucrainei, apreciind lideratul continuu al Statelor Unite în acest efort.

Zelenski a mulțumit tuturor celor care ajută Ucraina, evidențiind contribuția importantă a celor care lucrează pentru a asigura securitatea națiunii, a poporului ucrainean și a copiilor săi.

De asemenea, a adus un omagiu soldaților ucraineni, sergenților și ofițerilor Forțelor de Apărare și Securitate ale Ucrainei, subliniind devotamentul și grijile lor sincere față de viața umană.

În contextul unei întâlniri cu Secretarul Apărării al SUA, Lloyd Austin, Zelenski a evidențiat importanța acestui eveniment, mai ales în preajma reuniunii de la Ramstein. Discuțiile s-au concentrat pe situația de pe câmpul de luptă, pe strategiile de apărare, perspectivele de viitor și, în consecință, asupra sprijinului necesar.

Președintele Ucrainei și-a exprimat mulțumirile către Președintele SUA, echipa acestuia, Congresul (ambele partide) și către toți americanii care prețuiesc libertatea la fel de mult ca și ucrainenii. Această declarație reflectă solidaritatea și cooperarea internațională în fața provocărilor și susținerea neclintită pentru Ucraina în timpuri de criză.