Posta Romana Vinde noi NFT-uri cu Eroi Anticomunisti in Romania

Posta Romana Vinde noi NFT-uri cu Eroi Anticomunisti in Romania

Posta Romana va pune in vanzare o noua colectie de NFT-uri, care se concentreaza pe eroi anticomunisti, iar mai jos puteti vedea detaliile cu privire la planurile pe care le are institutia din tara noastra cu privire la ele, dar si cine le poate cumpara.

Posta Romana a decis a aleaga denumirea Rănile trecutului – chipuri ale rezistenței sub regimul comunist din România, pentru aceste NFT-uri, si din moment ce a hotarat sa lanseze o noua colectie, atunci pare clar ca anterioarele au avut succes.

O dată cu lansarea campaniei Demnitate și curaj, am creat și o colecție digitală de eroi anticomuniști sub forma a 100 de NFT-uri. Fiecare NFT întruchipează povestea unei personalități care a luptat împotriva regimului comunist și care a câștigat respectul și dragostea românilor.

Colecția de NFT-uri numită “Rănile trecutului – chipuri ale rezistenței sub regimul comunist din România” este creată prin grija Poștei Române, alături de partenerii ICI București – Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică și Humanitas, cărora le mulțumim.

Suntem încântați să vedem că, într-un timp record de doar câteva ore, aproape un sfert dintre aceste NFT-uri au fost cumpărate.

Apreciem entuziasmul pasionațior de astfel de piese, cu atât mai mult cu cât Poșta Română se află la a doua colecție de NFT-uri.

Anul trecut a devenit prima entitate de stat din România care a lansat astfel de piese digitale.

Vă așteptăm să răsfoiți 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐚 noastra 𝐝𝐞 𝐍𝐅𝐓-𝐮𝐫𝐢 cu eroi anticomuniști,