Prognoza Meteo ANM pe 10 Zile in Romania, Atentionarile pentru Oameni

Prognoza meteo ANM pe 10 zile in Romania a fost publicata pentru milioane de romani, iata ce atentionari ne sunt aduse in atentie de catre meteorologi acum.

Prognoza Meteo ANM 10 Zile Romania Atentionarile Oameni

Prognoza meteo ANM pe 10 zile in Romania a fost publicata, Administratia Nationala de Meteorologie atentionandu-i pe romani in legatura cu fenomenele meteo de care vor fi afectati in aceasta perioada si este important sa fim foarte atenti la detaliile oferite.

Starea vremii in Romania pe 10 zile ne aduce in atentie ceea ce se va intampla din punct de vedere al temperaturilor, dar si fenomenele meteorologice care ne vor afecta in mod serios in aceasta perioada, asa ca e bine sa fiti foarte atenti la toate detaliile oferite acum.

Prognoza Meteo ANM pe 10 Zile in Romania

BANAT

Intervalul celor două săptămâni va fi caracterizat de alternanțe termice importante; astfel vor fi perioade (20-21 noiembrie și 26-29 noiembrie) în care valorile termice vor fi mult mai ridicate decât cele normale, respectiv maxime de 10…14 grade și minime de 2…6 grade, mediat regional, în timp ce în restul zilelor regimul termic va fi apropiat de cel climatologic specific (temperaturi diurne de 6…8 grade și nocturne de 1…2 grade, în medie).

În jurul datei de 23 noiembrie vremea va fi rece, astfel că maximele vor fi de 3…4 grade și minimele de -4…-2 grade.

CRIȘANA

Pe parcursul celor două săptămâni vor fi alternanțe termice importante; astfel vor fi perioade (20-21 noiembrie și 26-29 noiembrie) în care valorile termice vor fi mult mai ridicate decât cele normale, respectiv maxime de 9…14 grade și minime de 1…6 grade, mediat regional, în timp ce în restul zilelor regimul termic va fi apropiat de cel climatologic specific (temperaturi diurne de 6…7 grade și nocturne de 1…2 grade, în medie).

În jurul datei de 23 noembrie vremea va fi rece, astfel că maximele vor fi de 2…5 grade și minimele de -5…-3 grade.

TRANSILVANIA

Intervalul celor două săptămâni va fi caracterizat de alternanțe termice destul de importante; astfel vor fi perioade (21 noiembrie și 26-28 noiembrie) în care valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale, respectiv maxime de 6…12 grade și minime de 2…6 grade.

Mediat regional, în timp ce în restul zilelor regimul termic va fi în general apropiat de cel climatologic specific (în medie temperaturi diurne de 1…6 grade și nocturne de -5…0 grade, cu cele mai scăzute valori în 23-24 noiembrie).

MARAMUREȘ

Zilele caracterizate de o vreme apropiată de normal (cu temperaturi maxime de 5…7 și minime de 0…2 grade, în medie) vor alterna cu perioade mai calde, în special în 21 noiembrie și între 26 și 28 noiembrie, când -mediat regional- ziua vor fi 8…11 grade și noaptea 1…4 grade.

Vreme rece va fi în jurul datei de 23 noiembrie, cu maxime termice de 1…3 grade și minime de -5…-3 grade.

MOLDOVA

Pe parcursul celor două săptămâni vor fi alternanțe termice importante, cu perioade (în jurul datei de 21 noiembrie și între 26-29 noiembrie) în care valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale, în special în jumătatea de sud a regiunii, respectiv maxime de 8…14 grade și minime de 1…6 grade, mediat regional și intervale caracterizate de temperaturi în general apropiate de cele climatologic specifice (în medie 4…6 grade ziua și -3…0 grade noaptea).

DOBROGEA

Zilele caracterizate de un regim termic apropiat de normal (în medie cu temperaturi maxime de 8…11 și minime de 3…5 grade, posibil ușor mai mici în jurul datei de 23 noiembrie) vor alterna cu perioade de vreme caldă pentru această perioadă din an, în special în 21 noiembrie și între 26 și 29 noiembrie când -mediat regional- ziua vor fi 13…15 grade și noaptea 5…8 grade.

MUNTENIA

Intervalul celor două săptămâni va fi caracterizat de alternanțe termice destul de importante; astfel vor fi perioade (în jurul datei 21 noiembrie și cu probabilitate mare și între 26-29 noiembrie) în care valorile termice vor fi mult mai ridicate decât normele perioadei.

Respectiv maxime de 11…15 grade și minime de 3…7 grade, mediat regional, în timp ce în restul zilelor regimul termic va fi apropiat de cel climatologic specific (temperaturi diurne de 7…11 grade și nocturne de -1…3 grade, în medie, cu valori mai scăzute în 23/24 noiembrie).

OLTENIA

Pe parcursul celor două săptămâni vor fi alternanțe termice importante; astfel vor fi perioade (20-21 noiembrie și 26-28 noiembrie) în care valorile termice vor fi mult mai ridicate decât normele perioadei, respectiv maxime de 11…15 grade și minime de 4…6 grade.

Mediat regional, în timp ce în restul zilelor regimul termic va fi mai apropiat de cel climatologic specific (temperaturi diurne de 8…11 grade și nocturne de 1…4 grade, în medie, cu valori mai mici în 23-24 noiembrie).