România la EURO 2024: Echipele Calificate și Confruntările Horror din Germania

România s-a calificat la EURO 2024, insă tragerea la sorti pregătită de UEFA vine cu surprize majore, iată ce meciuri horror ne-ar putea aștepta.

România EURO 2024 Echipele Calificate Confruntările Horror Germania

Fotbalul din România a scris o nouă pagină de istorie cu calificarea naționalei la Campionatul European de Fotbal 2024. Această realizare nu este doar un moment de glorie pentru echipa națională, ci și o sursă de inspirație și mândrie națională pentru toți iubitorii sportului rege din România.

Pregătirea pentru Euro 2024 a fost una intensă, cu meciuri amicale și calificative în care echipa și-a demonstrat valoarea și determinarea. Sub conducerea tehnicianului, jucătorii au arătat nu doar abilități tehnice superioare, ci și o coeziune de invidiat, elemente esențiale în atingerea acestui obiectiv ambițios.

Calificarea la Euro 2024 a venit în urma unor meciuri pline de pasiune și dăruire, unde fiecare jucător a contribuit la succesul echipei. A fost o campanie în care spiritul de echipă, lupta și perseverența au fost cuvintele de ordine. Fiecare victorie și fiecare punct obținut au adus România mai aproape de visul european, un vis împlinit acum cu bucurie și emoție.

România la EURO 2024: Echipele Calificate și Confruntările Horror din Germania

Acum, privirile sunt îndreptate către tragerea la sorți pentru faza grupelor, care va avea loc în decembrie. Acest moment va fi crucial pentru stabilirea adversarilor României în grupa de la Euro 2024. Germania, Belgia, Franța, Portugalia, Scoția, Spania, Turcia, Austria, Anglia, Ungaria, Slovacia, Albania, Danemarca, Olanda, România, Elveția, Serbia, Cehia, Slovenia, Italia și Croația sunt deja calificate, dar vor veni încă trei echipe din Liga Națiunilor.

România va fi în urna a 2-a la tragerea la sorți din decembrie 2023, iar asta pentru că a terminat grupa I pe locul 1, deci în mod teoretic ar trebui să aibă adversari facili. În baza situației actuale, România ar putea cădea în grupe cu Franța, Olanda, Italia, Cehia, Croația, Serbia, Polonia, Israel, Ucraina, Germania, Spania, deci vorbim despre meciuri extrem de grele, dar Euro 2024 nu este o competiție ușoară.

  1. Urna 1: Germania (țara gazdă), Portugalia, Franța, Spania, Belgia, Anglia;
  2. Urna 2: Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, ROMÂNIA, Austria;
  3. Urna 3: Scoția, Slovenia, Slovacia, Cehia, Olanda, Croația;
  4. Urna 4: Serbia, Italia, Elveția și cele 3 câștigătoare ale barajelor.

România va afla pe 2 decembrie care vor fi echipele cu care se va înfrunta la Euro 2024 în vara anului viitor, Germania așteptându-ne după o absență de 8 ani de zile a naționalei țării noastre de la competitiile de acest gen, deci ar trebui să revenim cu victorii.