WhatsApp: Insemnata Schimbare in iPhone si Android in 2023

WhatsApp a decis sa faca o extrem de importanta schimbare pentru iPhone si Android, iata ce decizie a luat compania americana cu privire la utilizatori.

WhatsApp Extrem IMPORTANTA Schimbare iPhone Android 2023

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori activi lunar, peste 2 miliarde, face noi schimbari pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca vorbim despre extinderea disponibilitatii unei functii, in baza careia putem asocia o adresa de email cu al nostru cont.

WhatsApp implementeaza aceasta functionalitate pentru a ne oferi posibilitatea de a primi prin email un cod de logare in cadrul platformei accesibile de pe iPhone si Android, in eventualitatea in care nu putem primi un cod prin SMS, dar crearea unui cont va impune in continuare folosirea unui numar de telefon.

WhatsApp experimenteaza de ceva vreme cu aceasta functie pentru iPhone si Android, iar acum vedem ca pare sa fie intr-un final pregatita sa ne-o ofere in mod oficial, astfel ca ramane doar sa vedem de cat timp va fi nevoie pentru ca totul sa fie disponibil pentru noi toti, chiar daca va mai fi nevoie de ceva timp.