Carrefour da Vouchere Gratuite Romanilor Pana la Craciun, Cum le Obtii

Carrefour da gratuit vouchere de cumparaturi clientilor din Romania, iata ce vesti bune are lantul de hypermarket-uri pentru toti romanii din tara.

Carrefour Vouchere GRATUITE Romanilor Craciun Cum Obtii

Este momentul perfect pentru a face cumpărăturile la hipermarketurile Carrefour! În perioada 22.11 – 28.11.2023, Carrefour lansează o campanie specială: la fiecare achiziție de minim 150 lei, inclusiv TVA, primiți un voucher de cumpărături valoros.

Această ofertă este disponibilă nu doar în magazinele fizice Carrefour, ci și pentru comenzile online plasate prin serviciul Bringo. Cum funcționează această promoție ? Simplu! Pentru cumpărături de minimum 150 lei, veți primi un cupon în valoare de 15 lei.

Dacă suma cumpărăturilor atinge pragul de 300 lei, veți beneficia de un cupon de 30 lei, iar pentru achiziții de peste 450 lei, veți primi un cupon generos de 45 lei. Toate aceste vouchere se acordă pe baza sumelor acumulate pe același bon de casă. Voucherele de cumpărături obținute în cadrul acestei campanii sunt imprimat direct pe bonul de casă.

Ele pot fi folosite o singură dată și sunt valabile în perioada 29.11-12.12.2023, exclusiv în hipermarketurile Carrefour. Profitați de această oportunitate unică pentru a economisi la cumpărăturile dvs. și pentru a vă bucura de o experiență de shopping de neuitat.

Rețineți că această campanie exclude achiziționarea băuturilor spirtoase, tutunului, ziarelor, revistelor și sacoșelor de cumpărături. Este o ocazie excelentă să planificați cumpărăturile de sărbători sau să vă aprovizionați cu tot ce aveți nevoie pentru casă, beneficiind în același timp de aceste vouchere valoroase.

Nu ratați această ofertă limitată! Faceți cumpărăturile la Carrefour între 22 și 28 noiembrie 2023 și bucurați-vă de voucherele de cumpărături care vă aduc economii suplimentare. Vizitați hipermarketurile Carrefour sau plasați comenzi online prin Bringo și profitați la maximum de această campanie exclusivă!