ING Bank isi Anunta Clientii privind SCHIMBARILE Importante Intrate in Vigoare

ING Bank reparatii

ING Bank, una dintre institutiile financiare cele mai mari din Romania la ora actuala, a decis sa anunte in mod oficial ce fel de schimbari importante a facut pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de noutati integrate in aplicatia Home’Bank pentru iPhone si Android.

ING Bank explica mai jos faptul ca in zona de produse din cadrul aplicatiei Home’Bank exista acum un element de interfata nou, care ne ajuta sa ne orientam mai bine printre produsele si serviciile care sunt disponibile in cadrul aplicatiei, ceea ce vine ca o veste grozava pentru cei care aveau nevoie de asta.

Mai mult decat atat, functia de cautare pe care ING a implementat-o in cadrul aplicatiei Home’Bank a fost reorganizata, ea fiind acum disponibila in partea dreapta sus a aplicatiei pentru iPhone si Android, deci stiti unde o puteti gasi foarte usor, cand aveti nevoie sa cautati informatii disponibile pentru noi.

ING Romania spune ca a implementat deasemenea diverse modificari pentru repararea si optimizarea aplicatiei Home’Bank pentru iPhone si Android, aceasta fiind distribuita in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store, iar numai de acolo ar trebui sa o descarcati, daca aveti nevoie de ea.

Am trecut la umbrele și afară, și în Home’Bank: zona de Produse are un banner-umbrelă care să te ajute să te orientezi mai bine printre produsele și serviciile pe care le ai în aplicație.

Stai fără griji, search-ul nostru cel de toate zilele e tot acolo, reorganizat în colțul din dreapta sus. Și, ca de obicei, folosim fiecare update pentru mici reparații și optimizări. Pe data viitoare, cu un Home’Bank mereu mai bun.