Netflix: Decizia cu care SURPRINDE, cu ce Uimeste Abonatii din Toata Lumea

Netflix surprinde sute de milioane de abonati din intreaga lume cu o decizie importanta, iata ce a hotarat platforma de streaming video la cerere.

Netflix Kim Kardashian the fifth wheel

Netflix, de departe cea mai mare platforma de streaming video la cerere la ora actuala, ia o decizie cu care surprinde foarte multa lume, iar asta pentru ca, in baza unor informatii recente, Kim Kardashian va face un film pentru platforma. The Fifth Wheel este filmul de comedie in care Kim Kardashian va aparea pentru Netflix, dar se pare ca vedeta nu se va rezuma doar la atat, pentru ca ar urma sa participe inclusiv in productia peliculei.

Netflix s-a “luptat” cu mai multe studiouri pentru a obtine semnatura vedetei americane, iar Kim Kardashian a acceptat intr-un final, probabil, o suma exorbitanta de bani de la platforma de streaming. Conform celor de la Netflix, Kim Kardashian urmeaza sa aiba rolul principal in filmul The Fifth Wheel, fara a se oferi detalii cu privire la povestea peliculei, compania afirmand ca totul este deocamdata tinut secret, ceva ce nu prea e vreo surpriza.

Netflix: Decizia cu care SURPRINDE, cu ce Uimeste Abonatii din Toata Lumea

Netflix s-a “luptat” cu 5 alte platforme de streaming video la cerere pentru a cumpara acest film in care apare Kim Kardashian, dar ce rol va avea vedeta pentru productia peliculei inca este necunoscut. Este totusi clar faptul ca Netflix vrea sa aiba mai multe vedete importante in cadrul filmelor pe care le ofera pentru abonatii din intreaga lume, ceea ce este perfect normal, iar Kim Kardashian este un pas important in directia corecta.

Netflix nu are foarte mult continut cu Kim Kardashian, iar din moment ce vedera este atat de cunoscuta in SUA, dar si in multe alte regiuni de pe glob, era perfect normal sa vedem si un film disponibil in platforma de streaming. Nu se stie deocamdata nici cand ar urma sa fie lansat The Fifth Wheel cu Kim Kardashian pe Netflix, insa ne putem astepta ca pelicula sa fie pusa in distributie anul viitor, daca filmarile si productia vor decurge fara probleme.

Netflix mai are pana atunci foarte mult filme, seriale si documentare pregatite pentru lansare, fara Kim Kardashian, deci vom avea ce sa vedem in cadrul platformei in cursul urmatorului an de zile.