Deciziile de Care E.ON Crede ca Trebuie sa Stie Toti Clientii din Romania

Deciziile Care E.ON Crede Trebuie Stie Toti Clientii Romania

E.ON, unul dintre principalele grupuri de energie care activeaza in Romania la ora actuala, le vorbeste in mod oficial tuturor romanilor despre o serie de decizii care au fost luate de catre Guvernul Romaniei recent si care vizeaza modul in care pot fi folosite cardurile de energie pana pe 31 martie 2024 in tara.

E.ON explica mai jos faptul ca, in baza Ordonantei de Urgenta 101 pe 2023, cardurile de energie au perioada de valabilitate extinsa pana pe 31 decembrie 2024, utilizarea lor pentru plata facturilor prin Posta Romana fiind extinsa pana la data de 31 martie 2024, deci le putem folosi fara probleme pana atunci.

E.ON ofera mai jos toate explicatiile despre care ar trebui sa stie romanii care au un card de energie deja, pentru ca ele pot fi extrem de utile in compensarea costurilor cu energia pe care le avem in momentul de fata, asa ca merita sa analizati informatiile, daca vreti sa le folositi pentru plati.

Deciziile de Care E.ON Crede ca Trebuie sa Stie Toti Clientii din Romania

𝐌𝐚𝐢 𝐩𝐨𝐭̦𝐢 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐩𝐞 𝟑𝟏 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒! Dacă ai factura electronică activată și ai și un card de energie de la Guvern, atunci plătește factura online, direct pe site-ul Poștei Române. La nivelul Comisiei Europene s-a luat inițiativa de a sprijini populația vulnerabilă, cu măsuri speciale, în paralel cu cea a plafonării prețurilor deja în vigoare.

Trebuie să știi că deși pe cardul de energie termenul de valabilitate este până pe 27 decembrie anul curent, valabilitatea acestora a fost extinsă odată cu publicarea OUG 101/2023, până pe 31 decembrie 2023. Totodată, ordonanța de urgență menționează că putem folosi cardul de energie pentru plata facturilor prin Poșta Română până pe 31 martie 2024 inclusiv.

Alte informații importante despre cardurile de energie ? Cei 1400 lei acordați în 2023 pot fi folosiți exclusiv pentru plata consumului de energie electrică și/sau gaze naturale. Dacă ai și alte servicii pe factură, acestea vor trebui achitate prin orice altă modalitate de plată, așa cum e menționat pe facturi.