DACIA Duster 3: Dorintele Romanilor Indeplinite, IMPORTANTA Decizie pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 indeplinire

DACIA Duster 3, noul SUV pe care DACIA l-a prezentat in mod oficial in cursul zilei de ieri, vine cu multe schimbari importante in raport cu modelele anterioare, iar una dintre ele indeplineste dorintele romanilor. Mai exact, cei de la DACIA au decis ca DACIA Duster 3 sa ramana un SUV capabil pentru folosire pe teren accidentat, astfel ca masina este gandita pentru a face fata, fara probleme, inclusiv situatiilor in care parasim drumurile publice.

DACIA Duster 3 are o garda la sol de 217mm, dar si un unghi de degajare cu 30 de grade mai mare, astfel ca in final vorbim despre o masina capabila sa depaseasca obstacole de aproape orice tip, pe teren accidentat. Mai mult decat atat, cei de la DACIA au implementat in DACIA Duster 3 so un sistem de tractiune integrala cuplata, astfel ca vom avea tot timpul parte de puterea de care avem nevoie, pentru a urca fara probleme orice fel de pante.

DACIA Duster 3: Dorintele Romanilor Indeplinite, IMPORTANTA Decizie pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 va avea si o serie de moduri speciale de condus pentru a putea folosi mai usor SUV-ul in situatia in care dorim sa-l conducem pe teren accidentat, astfel ca vorbim despre schimbari majore pentru experienta soferului. Mai mult decat atat, DACIA Duster 3 are si protectii speciale pentru situatiile in care garda la sol nu este suficient de mare, iar fara sa ne dam seama lovim solul, sau obstacolele peste care vrem sa trecem.

DACIA Duster 3 este oferita intr-o versiune hibrida, care ofera tractiunea integrala in situatiile in care avem nevoie, nu tot timpul, motorul termic fiind combinat cu unul electric pentru a oferi putere tuturor rotilor. Ideea este una extrem de interesanta, iar DACIA Duster 3 beneficiaza de acest sistem dupa ce Renault a implementat totul inclusiv in alte modele pe care le-a vandut in intreaga lume.

DACIA Duster 3 este disponibila in momentul de fata pentru descoperire pe website-ul celor de la DACIA, asa ca daca sunteti interesati de masina, ar trebui sa intrati acolo pentru a vedea toate informatiile detaliate.