Atentionare de ULTIM MOMENT a E.ON de care sunt Instiintati Clientii Romani

Atentionare ULTIM MOMENT E.ON probleme

E.ON, grupul de telecomunicatii din Romania cu unul dintre cele mai mari numere de clienti la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor romanilor o atentionare de ultim moment, pe care nimeni nu trebuie sa o treaca cu vederea, pentru ca afecteaza functionalitatea E.ON MyLine la ora actuala.

E.ON le spune in mod oficial tuturor romanilor ca, din cauza unor lucrari de mentenanta care sunt derulate la ora actuala, exista posibilitatea serioasa ca functionalitatile website-ului sau, dar si a E.ON MyLine sa nu fie disponibile chiar asa cum ar trebui, si ne recomanda sa revenim mai tarziu, daca nu gasim ce dorim.

E.ON nu deruleaza in mod frecvent lucrari de mentenanta, insa din moment ce a publicat aceasta atentionare, este important sa fim constienti de faptul ca exista posibilitatea sa nu ne putem folosi de chiar toate functionalitatile platformelor sale, dar cel tarziu saptamana viitoare lucrurile ar trebui sa revina la normal.

Momentan, efectuăm lucrări de mentenanță ce pot limita funcționalitățile disponibile pe eon.ro și în contul tău E.ON Myline. Te rugăm să încerci din nou peste 24 ore. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.