Instiintarea Surpriza a Vodafone pentru Milioane de Clienti din Toata Romania!

Instiintarea Surpriza Vodafone Milioane Clienti Toata Romania

Vodafone, unul dintre principalele grupuri de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a decis sa le transmita o instiintare surpriza milioanelor de clienti, iar asta pentru ca ii informeaza despre faptul ca le ofera posibilitatea de a castiga unul dintre cele 4 carduri cadou Mobexpert in valoare de 500 de LEI.

Vodafone explica in mod oficial mai jos, ca pentru a castiga, clientii trebuie sa urmareasca pagina de facebook a operatorului, si sa raspunda la intrebarea de mai jos in cadrul unui comentariu, asteptand apoi sa fie extrasi castigatorii, pentru a vedea daca vor avea sansa de a primi unul dintre voucherele oferite.

Vodafone stie foarte bine ca exista multi romani dornici sa profite de promotiile de acest gen, asa ca merita sa avem in vedere tot ceea ce ni se spune in momentul de fata, mai ales ca aceste carduri cadou pentru Mobexpert pot fi folosite pentru orice fel de achizitii de la marele magazin de mobila.

Cu Vodafone și DIVA poți câștiga unul dintre cele patru carduri cadou Mobexpert, în valoare de 500 lei fiecare. Dă follow paginii Vodafone Romania și răspunde corect la întrebarea următoare: Ce film va difuza în premieră DIVA, pe 1 decembrie, de la ora 20:00 ?

a. “Un Crăciun de Poveste”

b. “Fantomele Crăciunului pentru totdeauna”​

c. “Un prinț cadou”​

Maratonul filmelor festive de pe canalul tv DIVA continuă să te aducă zi de zi, mai aproape de Crăciun.