Ministrul Educatiei: Instiintarea de ULTIM MOMENT pentru Romani, Masurile Decise pentru Romania de 1 Decembrie

Ministrul Educatiei Instiintarea ULTIM MOMENT Romani Masurile Decise Romania 1 Decembrie

Ministrul Educatiei le vorbeste in mod oficial elevilor si profesorilor din toata Romania despre o serie de masuri de ultim moment, care au fost aplicate deja pentru Romania, iar asta deoarece au fost premiati profesorii care au aratat dedicare in munca pe care o depun in scolile din Romania pentru a-i educa pe elevi.

Ministrul Educatiei vorbeste mai jos despre o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni din Bucuresti, acolo unde presedintele Klaus Iohannis a decorat unii profesori si a premiat altii, autoritatile din Romania continuand sa arate apreciere pentru munca pe care o depun dascalii in fiecare an in Romania.

“„Profesionalism și dăruire – acestea sunt calitățile celor care au vocația șlefuirii de minți și caractere! Felicitări tuturor pentru exemplul dat în fiecare zi! Recunoștință pentru tot ceea ce faceți pentru binele copiilor noștri!”, Ministrul Educației, doamna Ligia Deca. Ministrul Educației a participat la Ceremonia de decorare a unor personalități civile, organizată la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naționale a României.

În cadrul ceremoniei, Președintele României, domnul Klaus Iohannis a conferit: Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Comandor domnului dr. fiz. Petrovici Mihai, directorul Departamentului de Fizică Hadronică al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”;  Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler domnului dr. ing. Silivestru Valentin, director general al Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare Turbomotoare COMOTI.

Pentru excelență în întreaga activitate dedicată învățământului superior sociologic, Președintele României a conferit Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler doamnei Voinea Maria, profesor emerit, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București.
Totodată, în semn de apreciere pentru profesionalismul și dăruirea puse în slujba actului educațional,

Contribuind în mod exemplar la formarea intelectuală și civică a tinerelor generații, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler: doamnei Gealepu Elena-Alina, director, Școala Gimnazială nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino”, Pucioasa, județul Dâmbovița; doamnei Pralea Steluța Elena, director, Liceul Tehnologic „Carol I”, Valea Doftanei, județul Prahova; domnului Stoican Dorin, director, Școala Gimnazială nr. 162, sector 1, Municipiul București.

Pentru rezultatele importante obținute în procesul de formare intelectuală și umană a tinerelor generații, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler: Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Păunescu”, Recaș, județul Timiș; Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, Bistrița, județul Bistrița-Năsăud; Colegiului Economic „Pintea Viteazul”, Cavnic, județul Maramureș; Colegiului Tehnic „Ion Holban”, Iași, județul Iași; Liceului „Voievodul Mircea”, Târgoviște, județul Dâmbovița; Liceului Tehnic Buzău, județul Buzău; Liceului Tehnologic de Turism, Călimănești, județul Vâlcea; Liceului Teoretic „Ion Constantin Brătianu”, Hațeg, județul Hunedoara; Școlii Gimnaziale „Uruguay”, sector 1, București.”