Ministrul Apararii: Actiunea de ULTIMA ORA Anuntata privind Armata Romana, Anunt pentru Toti Romanii

Ministrul Apararii Actiunea ULTIMA ORA Anuntata Armata Romana anunt Toti Romanii

Ministrul Apararii transmite in mod oficial o informare de ultima ora cu privire la actiunea care a fost derulata din tara noastra cu privire la Armata Romana, iar asta pentru ca in atentia tuturor oamenilor este adusa intrevederea prin videoconferinta cu militarii aflati in multiple teatre de operatii din lume.

Ministrul Apararii ofera mai jos detalii cu privire la ceea ce a fost discutat de catre conducerea MApN in legatura cu activitatile pe care militarii Armatei Romane le desfasoara in momentul de fata, totul avand legatura cu Ziua Nationala a Romaniei, celebrata astazi in toata tara, dupa cum prea bine stiti.

“Am discutat, astăzi, cu echipele de comandă ale structurilor dislocate în misiuni externe în Bosnia și Herțegovina, Kosovo, Republica Centrafricană, Polonia și Bulgaria despre situația de securitate din zonele de responsabilitate. Militarii noștri sunt ambasadori ai României peste hotare și parteneri de nădejde în misiunile și în teatrele de operații în care activează. Ei merită prețuirea și respectul nostru pentru modul în care își îndeplinesc misiunile departe de țară și de familii.

Am fost, de curând, în Bosnia-Herțegovina și Kosovo, unde am vizitat principalele baze în care sunt dislocați militarii români și ne-am putut informa la fața locului cu privire la modul excelent în care cele două companii suplimentare au fost dislocate în cele două teatre de operații, m-am informat cu privire la rezultatele foarte bune obținute în îndeplinirea sarcinilor fixate de comenzile celor două operații.

Si mă bucur că și astăzi veștile sunt foarte bune. Suntem permanent la curent și cu activitatea forțelor Armatei României care acționează în Polonia și în Bulgaria, precum și în misiunea de instruire a UE din Republica Centrafricană, a cărei comandă este asigurată de un general român. Tuturor vă transmit aprecierile și recunoștința noastră pentru modul ireproșabil în care vă faceți datoria.

Prețuirea noastră și familiilor pe care le aveți acasă și care vă susțin moral pentru a vă putea dedica importantelor sarcini pe care le vi le-ați asumat departe de casă. Suntem foarte mândri de felul în care acționați, de atitudinea profesionistă pe care o aveți în aceste misiuni deloc ușoare, de maturitatea cu care ați planificat.

Si cu care executați activitățile cerute de specificul fiecărui teatru de operații. După încheierea misiunii din Afganistan, suntem din nou într-un moment de vârf în ceea ce privește participarea cu forțe la misiuni externe și faceți o imagine foarte bună armatei române prin modul în care ați desfășurat dislocările în teatre, prin felul în care executați misiunile zilnice.”