CEC Bank dă GRATUIT Bani Românilor, ce Clienți sunt Eligibili Acum

CEC Bank dă GRATUIT Bani Românilor, ce Clienți sunt Eligibili Acum

CEC Bank, una dintre principalele instituții bancare din România la ora actuală, a decis să-i anunțe pe clienții din toată țara cu privire la o măsură pe care o pune în aplicare acum și despre care trebuie să știm, iar asta deoarece oferă premii speciale pentru clienții care vor să profite de tot acum.

CEC Bank spune că între 1 noiembrie și 16 decembrie 2023, fiecare achiziție a unui card Visa Business de la bancă îți oferă șansa de a intra automat într-o tragere la sorți exclusivistă. Premiul ? Un voucher de reducere Samsung de 500 de EURO, aplicabil pentru telefoane și tablete.

CEC Bank a stabilit că toate persoanele juridice cu rezidența fiscală în România sunt eligibile să participe. Este suficient să achiziționezi un card Visa Business în RON, fie online, fie din orice sucursală a băncii, deci nu trebuie să facem prea multe pentru a avea șansa de a câștiga premiile pus la dispoziție.

CEC Bank a gândit această campanie cu 20 de premii de la Samsung, fiecare însumând un voucher de reducere de 500 de EURO pentru produse electronice selectate. Valoarea totală a premiilor ajunge la impresionanta sumă de 50.000 lei. Câștigătorii vor fi aleși printr-o tragere la sorți care va avea loc între 15 și 31 ianuarie 2024.

CEC România vă recomandă să nu ratați această oportunitate unică de a vă îmbunătăți afacerea cu cardurile Visa Business de la CEC Bank și de a câștiga premii remarcabile. Participați la campania “Ia-ți Cardul Visa Business și Poți Câștiga” pentru a transforma tranzacțiile de zi cu zi în șanse de câștig!