3 puncte cheie ale masinii impresionante care va cuceri Europa

3 puncte cheie masinii impresionante cuceri Europa

Masina care va cuceri Europa a fost anuntata in mod oficial cu doar cateva zile in urma, iar dupa cum prea bine stiti deja, vorbim despre unul dintre cele mai asteptate automobile ale ultimelor luni, noul Duster, care aduce o varietate de schimbari majore, in raport cu versiunea anterioara.

Noul Duster vine cu un upgrade tehnologic extrem de important pentru brand-ul romanesc, iar asta deoarece bordul este schimbat complet, iar 3 puncte cheie se regasesc in noul format pe care masina il are, ajugnand intr-un final din urma modelele concurente de pe piata.

bord duster 3
Bordul Dacia Duster 3.

Dacia a decis sa implementeze in Duster 3 un nou computer de bord complet digital, care este practic un ecran cu diagonala de 7 inch, pe el fiind afisate informatii privind viteza de deplasare, turatia motorului, consumul, utilizarea sistemului de propulsie hibrida, etc.

ecran multimedia duster 3
Ecranul multimedia de 10 inch al Dacia Duster 3.

Pe partea multimedia, noul Duster are un ecran cu diagonala de 10 inch, care beneficiaza de un sistem de operare folosit de Dacia si in alte modele, insa desigur ca exista integrare chiar si cu Apple CarPlay sau Android Auto, asa ca putem sa utilizam inclusiv aceste sisteme.

navigatie harti online duster 3
Sistemul de harti online al navigatiei din Dacia Duster 3.

In final avem si harti online, care vor afisa informatii in timp real din trafic, la fel ca Waze sau Google Maps, insa desigur ca ramane ca fiecare sofer in parte sa decida daca va dori sa il foloseasca, sau nu, noua masina avand noutati care se regasesc in multe alte modele concurente.