BCR Romania Confirma Oficial Schimbarile pentru Clientii din Toata Tara

BCR Romania tineri

BCR Romania a decis, in mod oficial, sa confirme schimbarile pe care le-a facut pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca vrea sa aduca in atentia tuturor oamenilor faptul ca aplicatia George pentru iPhone si Android a fost actualizata, o noua versiune fiind acum disponibila pentru toata lumea.

BCR Romania explica mai jos faptul ca, in noua versiune a aplicatiei George, avem posibilitatea de a gasi mai usor numele de utilizator si aliasul, direct din sectiunea pentru profil, dar declaratiile care sunt emise de catre banca sunt deasemenea mai usor de descoperit prin George Junior, dupa cum puteti vedea.

BCR Romania explica si faptul ca a imbunatatit tranzitia la George Young cu aceasta noua versiune a aplicatiei, experienta fiind mai buna si mai usoara pentru copii, initierea unui apel prin centrul de contact, direct cu George, fiind deasemenea facuta mult mai usor cu autentificare fara probleme.

Suntem dedicați îmbunătățirilor continue în George. Acum, găsirea numelui de utilizator și a aliasului este mai ușoară cu acces direct în secțiunea Profil. Declarațiile pot fi descărcate convenabil de la George Junior și am îmbunătățit tranziția la George Young pentru o experiență mai bună pentru copii.

În plus, acum puteți iniția un apel către Centrul de contact direct de la George, cu autentificare fără probleme. Feedbackul dumneavoastră este de neprețuit pentru noi și rămânem angajați să oferim o experiență optimă de utilizare.