DACIA Duster 3 Vine cu o Premiera Uimitoare, Indeplinind Visele Romanilor

DACIA Duster 3 economic

DACIA Duster 3 vine cu o premiera uimitoare pentru automobilele fabricate in Romania, iar asta deoarece DACIA a confirmat in mod oficial faptul ca noul sau SUV a fost gandit pentru a implementa un motor hibrid, care permite deplasarea pe baza de electricitate, in orase, in proportie de 80% din timp.

DACIA Duster 3 are o motorizare hibrida de 140 de cai putere, compusa dintr-un motor pe benzina si unul electric, cel din urma putand fi folosit in orase pentru deplasare, si putand reduce cu pana la 40% consumul, in comparatie cu o masina care are motor pe benzina.

DACIA Duster 3 are in premiera implementat acest sistem hibrid pentru deplasare, el facilitand deasemenea oferirea tractiunii integrale pentru SUV, dar mai important este ca poate sa reduca substantial consumul in deplasarile pe care le fac romanii in orase, ceea ce foarte multi chiar isi doresc la o masina.

DACIA Duster 3 are implementat un sistem hibrid extrem de similar cu cel din Jogger, nu foarte potent, dar suficient de bun pentru a sustine deplasarile economice in interiorul oraselor, chiar daca in final nu vorbim despre multa putere bruta pentru soferi, ci doar despre o economie foarte buna pentru carburant.