OMV Surprinde Românii ce dă GRATUIT Oamenilor care Alimentează în România

omv cupoane carburant gratuit

OMV, un nume de încredere în industria carburanților, vine acum cu o ofertă irezistibilă: campania “3000x cupoane de carburant OMV MaxxMotion”. Această promoție reprezintă o oportunitate excelentă pentru clienții OMV de a beneficia de carburanți de performanță și, totodată, de a câștiga premii atractive.

OMV spune că la baza acestei campanii stă un principiu simplu: fiecare alimentare de minimum 150 lei cu carburanții de performanță OMV MaxxMotion îți poate aduce, pe loc, unul dintre cele 3000 de cupoane de carburant. Fiecare cupon este în valoare de 150 de lei, o sumă considerabilă care te poate ajuta în călătoriile tale zilnice sau în escapadele de weekend.

Participarea la această campanie este ușor de realizat. Trebuie doar să urmezi pașii simpli: Activează campania din aplicația OMV MyStation. Alimentează cu unul dintre carburanții specificați: OMV MaxxMotion 100plus, OMV MaxxMotion Diesel sau OMV MaxxMotion Diesel Arctic. Scanează aplicația OMV MyStation la fiecare alimentare pentru a-ți asigura șansa de a câștiga.

OMV Surprinde Românii ce dă GRATUIT Oamenilor care Alimentează în România

OMV Romania ne cere să accesăm secțiunea CONCURSURI din aplicație, să alegem ”3000 cupoane carburant MaxxMotion” și să selectăm butonul „Activează”. După aceea trebuie să mergi la pagina principală, apoi la Campanii > Arată tot > Promoții, și selectează butonul „Activează”.

Cuponul câștigat în cadrul acestei promoții este un mare avantaj, oferindu-ți posibilitatea de a alimenta gratuit cu carburanți de înaltă performanță. Mai mult, cuponul are o valabilitate de 14 zile, oferindu-ți flexibilitatea de a-l folosi atunci când îți convine. Promoția este valabilă în perioada 6 Noiembrie 2023 – 15 Ianuarie 2024, în toate stațiile OMV. Detalii suplimentare și regulamentul complet al campaniei pot fi găsite în aplicația OMV MyStation și în stațiile OMV.

OMV își reafirmă angajamentul de a oferi nu doar carburanți de calitate, dar și o experiență îmbunătățită clienților săi. Această campanie este o dovadă a dedicării lor constante pentru a aduce valoare adăugată consumatorilor. Nu rata ocazia de a fi unul dintre norocoșii câștigători ai cupoanelor de carburant OMV MaxxMotion. Alimentează, activează și câștigă cu OMV!