DIGI Mobil: 3 Anunturi Importante pentru Milioanele de Clienti din Toata Romania

DIG Mobil 3 Anunturi Importante Milioanele Clienti toata Romania

DIGI Mobil, ntr-o lume în continuă mișcare și evoluție, se poziționează ca un partener de încredere în telecomunicații, oferindu-ți o conexiune de neegalat, atât pentru tine, cât și cu tine. La DIGI Mobil,  fiecare moment de comunicare contează, iar eforturile companiei sunt dedicate îmbunătățirii constante a serviciilor, pentru a asigura o experiență de neuitat în lumea telecomunicațiilor.

DIGI Mobil se mândrește cu titlul de lider incontestabil în domeniul acoperirii mobile. Conform Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, DIGI a fost recunoscută ca rețeaua mobilă cu cea mai mare acoperire a populației la nivel național. În 2022, serviciile de voce mobilă ale DIGI acopereau impresionanta cifră de 98,8% din țară, făcând-o un jucător dominant pe piața de telecomunicații din România.

DIGI Mobil nu este doar un lider în acoperirea națională, ci și în numărul de portări, cu peste 5.2 milioane de conexiuni mobile. Acest succes nu este doar un rezultat al calității serviciilor oferite, ci și o reflectare a relației strânse pe care DIGI Mobil a dezvoltat-o cu clienții săi. Fiind lider și în numărul de abonați persoane fizice, DIGI Mobil demonstrează că este alegerea preferată a consumatorilor români.

DIGI Mobil nu se odihnește pe lauri. Continuă să investeasca în îmbunătățirea și inovarea serviciilor oferite romanilor, pentru a se asigura că rămâi conectat în cel mai eficient mod posibil. Angajamentul companiei pentru calitate și inovație este nelimitat, având ca obiectiv principal să rămâna #1 în inimile și alegerile clienților sai.

DIG Mobil face investitii masive si constante in infrastructura sa de telecomunicatii mobile. Este totusi important de avut in vedere faptul ca desi acoperirea este mare, daca va intereseaza si internetul mobil, atunci nu veti avea parte de chiar cele mai bune servicii, pentru ca din acest punct de vedere, lucrurile nu stau grozav.