WhatsApp: Instiintarea Oficiala de Importanta Mare pentru Oamenii cu Android si iPhone

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, transmite o instiintare oficiala importanta despre care trebuie sa stie oamenii cu iPhone si Android.

WhatsApp securitate automata

WhatsApp transmite in mod oficial o instiintare de importanta mare pentru oamenii cu Android si iPhone, iar asta pentru ca in atentia noastra aduce acum felul in care se pot completa in mod automat codurile de securitate pentru aplicatii, daca utilizam aceasta platforma pentru a le primi in vederea logarii in ele.

WhatsApp explica mai jos ce inseamna acest proces pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre o masura pe care trebuie sa o cunoasca toata lumea, iar asta pentru ca ea ne poate ajuta sa ne logam mult mai usor in cadrul diverselor platforme pe care le folosim pe Android si iPhone in mod regulat.

Despre completarea automată a codurilor de securitate pe WhatsApp

Unele aplicații necesită o parolă unică sau un cod ca măsură de securitate. Puteți alege să vă folosiți contul WhatsApp pentru a vă ajuta să vă conectați la aceste aplicații.

Când aplicația se află pe același dispozitiv cu contul tău WhatsApp, este posibil să vezi o solicitare de „completare automată” în notificare sau mesaj în WhatsApp. Dacă atingeți sau faceți clic pe „completare automată”, WhatsApp va partaja codul fără probleme și în siguranță direct cu aplicația potrivită, facilitând accesul la aplicațiile de care aveți nevoie.

Dacă alegeți să nu permiteți lui WhatsApp să completeze automat codul, îl puteți introduce manual în aplicație.

Notă: conținutul mesajului în sine poate să nu fie același cu imaginea.

Aplicațiile ar trebui să solicite întotdeauna permisiunea înainte de a vă trimite un cod prin contul WhatsApp sau prin orice alt fel de mesaje. Dacă nu doriți ca o companie să vă trimită o parolă unică prin WhatsApp, puteți selecta o altă metodă de livrare pe care o oferă compania în aplicația sa.