RO e-Factura: AVERTISMENT al ANAF pentru Milioane de Romani din Tara!

ro-e-factura anaf Romania

ANAF, Agentia Nationala de Administrare Fiscala, a emis un avertisment extrem de serios pentru milioane de roman cu privire la RO e-Factura, iar asta pentru ca aduce in atentia noastra o campanie cu mesaje false legate de acest nou sistem, care intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2024.

ANAF explica mai jos ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceasta campanie cu mesaje false legate de RO e-Factura, iar asta pentru ca trebuie sa fim extrem de atenti la ceea ce ni se aduce in atentie, pentru ca putem sa cedam multe date personale, sau putem avea banii furati.

Mesaje false referitoare la RO e-Factura!

ANAF atenționează asupra unei campanii de mesaje false, transmise în numele instituției, prin care contribuabililor li se solicită ”Fișele Client și Fișa Furnizor (dacă este cazul) pentru facturile emise și primite în luna curentă, pentru verificarea setărilor în sistemul eFactura”.

Evident că acest mesaj nu este transmis de ANAF și recomandăm să nu se dea curs unor astfel de solicitări!

Reiterăm următoarele:

  • nu deschideți aceste emailuri;
  • nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut;
  • nu transmiteți bani către conturile menționate!

Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF – 031.403.91.60.