RCS & RDS își Înștiințează Oficial MILIOANELE de Clienți Români, ce NU ai Știut Până Acum!

RCS & RDS Înștiințează Oficial MILIOANELE Clienți Români ce NU Știut Până Acum

RCS & RDS îi înștiințează pe milioanele de clienți din toată România cu privire la un beneficiu extrem de important despre care ar trebui să știe, iar asta pentru că aduce în atentie internetul de mare viteză accesibil cu sistemul de routere MESH WiFi 6 oferit de companie! Acest sistem revoluționar, disponibil acum cu primul router gratuit pentru abonații Fiberlink 1000, promite o acoperire WiFi fără precedent în toată casa ta.

RCS & RDS afirmă că Mesh WiFi 6 nu este doar un router – este un sistem complet care îți permite să conectezi până la 3 routere, fiecare având conexiune proprie la internet și conectându-se între ele. Acest lucru asigură o acoperire extinsă și constantă în toate colțurile locuinței tale, fie că locuiești într-un apartament spațios sau într-o casă cu mai multe etaje.

Cu noul sistem MESH de la RCS & RDS, te bucuri de avantajele WiFi 6: viteze superioare și capacitate îmbunătățită pentru mai multe dispozitive conectate simultan. De asemenea, toate routerele mesh emit aceeași rețea WiFi, cu același nume și parolă, indiferent de numărul de routere adăugate la sistem. Astfel, experiența ta online este seamless și ultra-eficientă.

RCS & RDS își Înștiințează Oficial MILIOANELE de Clienți Români, ce NU ai Știut Până Acum!

RCS & RDS oferă ca o primă opțiune routerul Fiberhome SR1041Y: Prima alegere pentru cei care doresc ultima tehnologie. Suportă banda de 5 GHz și standardul wireless WiFi 6. Routerul Huawei K562e: Un extensor Wi-Fi 6 mesh gigabit dual-band cu un design elegant, perfect pentru orice locuință. ZTE H3601: Un alt model Wi-Fi 6 gigabit dual-band mesh care promite viteze ultra-înalte și o experiență Wi-Fi optimă pentru întreaga casă.

Pentru clienții noi RCS & RDS, comandați serviciul de internet DIGI împreună cu routerele mesh. Dacă ești deja client DIGI, poți adăuga ușor tehnologia Mesh în abonamentul tău. Comandă routerele direct din contul tău Digi, din orice magazin Digi sau sunând la 031.400.4600.

Pornește în aventura internetului de mare viteză cu RCS & RDS și transformă experiența ta online cu sistemul de routere MESH WiFi 6. Acoperire excelentă, viteze uimitoare și o conectivitate fără întreruperi – tot ce ai nevoie pentru un stil de viață digital fără limite.