Formula 1: Lewis Hamilton ENTUZIASMEAZA Fanii cu un Anunt Extraordinar la Inceputul 2024

Formula 1 Lewis Hamilton ENTUZIASMEAZA Fanii Anunt Extraordinar Inceputul 2024

Formula 1 se afla intr-o pauza competitionala in momentul de fata, dar asta nu inseamna ca Lewis Hamilton nu este implicat foarte activ in ceea ce se intampla la Mercedes, iar un anunt de ultima ora al pilotului britanic aduce foarte mult entuziasm in randul fanilor competitiei, iar asta pentru ca el contribuie la pregatirea masinii W15.

Formula 1 va incepe in prima parte a acestui an cu Lewis Hamilton prezent in viitorul monopost al Mercedes, iara steptarile sunt uriase, totul dupa ce anul trecut rezultatele obtinute in curs au fost cu mult sub asteptari, astfel ca multa lume vrea sa vada rezultate exceptionale in cadrul bataliilor care se vor da in 2024 pe asfalt.

Formula 1 va impune o serie de modificari pentru masinile care vor concura in cadrul circuitelor, iar Lewis Hamilton este unul dintre pilotii care va dori sa obtina rezultate extrem de bune, astfel ca este de asteptat ca inca din prima cursa sa isi doreasca sa se plaseze pe primul loc, daca il va ajuta si masina pregatita de catre Mercedes.

“Acum sunt mult mai des în fabrică, am întâlniri cu toți șefii de departament și încerc să-i motivez și să-i înveselesc pe toți. După cum vă puteți imagina, toată lumea este dezamăgită și demoralizată după acest sezon. Așa că vorbesc cu ei, le arăt unde trebuie să ne îmbunătățim.

Si în ce direcție trebuie să mergem. Încerc doar să-i ajut să fie pozitivi și să spun că putem face asta. De asemenea, m-am uitat atent la celelalte mașini și am pus o mulțime de întrebări, doar pentru a stimula idei. Este un sezon nou și trebuie să ne asigurăm că ieșim bine de la boxe.”