Marcel Bolos: 3 Anunturi de ULTIMA ORA care Vizeaza Milioane de Romani din Tara

Marcel Bolos 3 Anunturi ULTIMA ORA Vizeaza Milioane Romani Tara

Marcel Bolos a facut 3 anunturi de ultima ora, extrem de importante pentru Romania, iar asta deoarece ele vizeaza si milioane de oameni din intreaga tara, totul in ideea in care vorbim despre masuri despre care ar trebui sa stie extrem de multe persoane, fiind vizate taxe, impozite si nu numai, in final.

Marcel Bolos explica mai jos o parte dintre planurile pe care le are pentru Romania in cursul anului urmator, dar si ceea ce nu poate face, astfel ca e bine de stiut care sunt intentiile ministrului, mai ales ca exista presiune foarte mare pentru luarea anumitor decizii, care nu sunt tocmai atat de populare.

“Având în vedere că anul 2024 este un an special, având toate rândurile de alegeri şi omul, până la urmă te gândeşti la om, omul este cel care votează şi nefiind obişnuit cu patru rânduri de alegeri, pentru o mai bună organizare şi o mai bună eficienţă a organizării votului, poate n-ar fi lipsită de interes această discuţie în spaţiul public. Dar e o decizie a coaliţiei şi dacă ne gândim, fiind la Ministerul Finanţelor.

Cât de eficient ar fi un astfel de lucru şi omul cred că ar fi obosit să aibă patru rânduri de campanii electorale, de patru ori convins să voteze pe X sau Y. Intervine şi psihologic discutând fenomenul acesta de plictiseală. 3,8 miliarde sunt estimările noastre în acest moment. 2024 nu este în discuţie cu impozite şi taxe. Anul 2024 este cu zero impozite şi taxe.

Să fie clar. E respectul minim, decenţa minimă pentru mediul de afaceri şi nici nu ar fi corect şi cinstit. Nu cred că este o noutate pentru nimeni jalonul 207, care spune în mod clar că trebuie să implementăm o reformă a sistemului de impozite şi taxe, dar pentru toată lumea s-a spus de fiecare dată exact acelaşi lucru este în discuţie începând cu anul 2025.

Noi pornim de la o realitate, cu un jalon în faţă şi cu o obligaţie asumată de România. Cum să vă spună ministrul Finanţelor ”Staţi puţin că n-o să facem noi reforma impozitelor şi taxelor”?. E trecut acolo negru pe alb că va fi anul 2025 şi asta ştie toată lumea.

Mă puneţi din nou să intru în elemente de doctrină şi aşa uşor uşor, să intru între cele două partide care fiecare apără cota unică. Rămân la aceeaşi poziţie pe care am menţionat-o. Cu toţii am văzut care este efectul benefic al cotei unice, ne-am bucurat de ea. Este un subiect de discuţie pentru viitoarea reformă fiscală.”