BCR Romania Anunta Masurile de Urgenta care Afecteaza Clientii Romani

BCR Romania Anunta Masurile Urgenta Afecteaza Clientii Romani

BCR Romania, una dintre principalele banci din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia milioanelor de clienti din toata tara masurile de urgenta pe care vrea sa le puna in aplicare in cursul acestei nopti, ele afectand un numar mare de persoane, astfel ca este important sa stim despre ele.

BCR Romania intentioneaza sa deruleze o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile George Web si App in cursul acestei nopti, intre orele 23:30 ale zilei de 10 ianuarie 2024 si 04:30 ale zilei de 11 ianuarie 2024, in aceasta perioada ambele fiind complet indisponibile pentru oricare dintre clientii romani.

Conform celor de la BCR, vorbim despre lucrari care ne vor lasa doar cu optiunea de a suna si a cere ajutor pentru a rezolva orice fel de probleme am avea, ceva ce trebuie sa fie cunoscut de catre toata lumea, mai ales ca nu vorbim despre o perioada scurta de timp in care aceste probleme ne vor afecta.

BCR nu este la prima runda de lucrari de mentenanta de acest gen, astfel ca este important sa fim atenti la ceea ce se intampla, pentru ca daca avem nevoie sa facem vreo operatiune prin intermediul acestor platforme, e bine de stiut ca va trebui sa asteptam pana cand situatia va reveni in mod oficial la normal.

Astăzi, 10 ianuarie, între 23:30 si 04:30, George Web si App vor fi indisponibile. Rămânem aproape de tine non-stop la *2227 sau la numărul internațional +4021.407.42.00.