O nouă provocare pentru cuplul Harry și Meghan Markle

cuplu harry si meganMeghan Markle, cunoscută pentru interesul său intens față de viitor, a fost sfătuită să panseze ruptura cu familia Prințului Harry pentru a nu-și pierde relația cu soțul ei.

Ducesa de Sussex „are nevoie de ramură de măslin”, deoarece ducele vrea să se întoarcă în Marea Britanie.

Harry este dornic să construiască punți cu membrii înstrăinați ai familiei sale, inclusiv cu tatăl său, regele Charles și fratele său, prințul William, deoarece relația sa cu amândoi s-a înrăutățit de când s-a retras ca senior regal în 2020. Deși, Meghan nu este interesată de revenind în Marea Britanie. Meghan este percepută ca fiind concentrată pe viitor și pe oportunitățile personale, în loc de reconciliere cu familia regală.

Cuplul, care a fost batjocorit la Globurile de Aur de anul acesta, a fost avertizat că s-ar putea să aibă probleme reale cu popularitatea lor în viitor.

Lady Colin Campbell, a declarat pentru GB News: „Cred că vor avea probleme atât de mari. Pot garanta că lucrurile se vor înrăutăți îngrozitor. “

Un alt comentator regal a susținut: „Meghan este o femeie care necesită foarte multă întreținere, îi place să trăiască un stil de viață înalt, un standard înalt și banii nu vin. Am văzut din caritatea lor că nu au putut strânge bani deloc. an.”

Există, de asemenea, rapoarte conform cărora Meghan Markle a plănuit să scrie o carte despre viața ei, care va acoperi viața ei la Hollywood, precum și timpul petrecut în familia regală. Cartea ar putea face parte dintr-un contract de patru cărți pe care Meghan Markle și Prințul Harry au semnat cu Penguin Random House, s-a raportat. În cadrul aceluiași acord, Prințul Harry și-a lansat memoriile Spare în 2023.

„Mi-ar fi surprinzător dacă Meghan nu și-ar publica propria poveste, ca să fiu sinceră. În mod clar, prințul Harry are șansa de a o spune pe a lui, dar a ei este la fel de convingătoare. Adică, câte actrițe ajung să se căsătorească cu un prinț? Dacă ea este. adăpostind ambiții politice, ar avea și mai mult sens”, a spus un agent de la Hollywood conform The Mirror.

Meghan și Harry au fost sfătuiți să evite orice alte dezastre de PR după un 2023 tumultuos. Unii experți și istorici regali se tem că Meghan își va pune în pericol relația cu Harry dacă nu își pune capăt războiului împotriva familiei regale. Situația actuală a lui Meghan Markle și Prințul Harry subliniază importanța reconcilierii și gestionării prudente a imaginii lor publice. Pe măsură ce se confruntă cu provocările viitorului, abordarea lor față de aceste probleme va juca un rol crucial în modelarea parcursului lor viitor.

author avatar
Redactia iDevice.ro