Cargus Transmite un Important Mesaj privind Livrarea Coletelor Romanilor

Cargus Transmite Important Mesaj Livrarea Coletelor Romanilor

Cargus, una dintre cele mai mari companii de curierat care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa le transmita un mesaj foarte important milioanelor de clienti care asteapta anual coletele livrate de catre curierii sai, iar asta pentru ca ofera o alternativa mai ieftina la livrari.

Cargus vorbeste mai jos despre Ship & Go, o solutie care permite expedierea coletelor mult mai rapid, cu peste 3.000 de parteneri in toata tara, aceste puncte putand fi folosite si pentru ridicarea de colete, in momentele in care nu suntem acasa pentru a astepta curierul cu al nostru colet.

Cargus si mesajul important privind livrarea coletelor clientilor

Cum să începem anul cu dreptul? Cu o plimbare către 𝗖𝗮𝗿𝗴𝘂𝘀 𝗦𝗛𝗜𝗣 & 𝗚𝗢, unde fiecare pas către expedierea coletelor este o călătorie distractivă și eficientă!

Locația SHIP & GO e mai aproape decât crezi. Avem 3000 parteneri în rețeaua SHIP & GO ca să trimiți și să primești colete peste tot prin țară, chiar și atunci când curierul nu te găsește acasă.

Ai și opțiune de returnare ușoară a coletelor, în contul tău MyCargus și în aplicația Cargus Mobile. E AȘA UȘOR SĂ TRIMIȚI CE VREI! Coletele mici și medii se trimit prin SHIP & GO cu doar 10 LEI!

CUM GĂSEȘTI RAPID PUNCTELE SHIP & GO ? ÎN APLICAȚIA CARGUS MOBILE! Nu trebuie să îți faci griji pentru coletul tău, indiferent unde ești!

În aplicația Cargus Mobile vezi toate locațiile SHIP & GO disponibile și multe beneficii inspirate de tine. Descarcă aplicația acum sau intră în contul tău MyCargus.