DIGI RCS & RDS: 2 Anunturi Oficiale de Ultima ORA catre Milioane de Clienti Romani

DIGI RCS & RDS relaxare

DIGI RCS & RDS, gigantul telecomunicațiilor din România, atrage atenția clienților din toată țara în momentul de față, iar asta pentru că le vorbește despre beneficiile majore pe care le oferă cu 2 servicii. Fiecare fan al sportului și al cinematografiei își dorește să experimenteze acțiunea în cea mai bună calitate posibilă. DIGI RCS & RDS face acest lucru posibil prin extraopțiunile sale 4K și Film Now, disponibile acum la prețuri accesibile.

Prinde meciul zilei, azi, de la ora 19:30, pe DIGI 4K, transmis de DIGI RCS & RDS în Ultra HD. Fie că este vorba despre UEFA Champions League, Formula 1 sau Roland Garros, toate aceste evenimente sportive de top sunt acum disponibile la o calitate vizuală impresionantă.

Cu extraopțiunea 4K de la DIGI RCS & RDS, disponibilă pentru doar 5 lei/lună, vei putea să te bucuri de o experiență de neuitat între Newcastle și Manchester City într-o calitate de imagine superioară. Nu uita, pentru a beneficia de această extraopțiune, este necesar să ai activ serviciul de televiziune. Comandă TV Digital cu doar 30 LEI / lună și adaugă extraopțiunea 4K pentru a transforma fiecare meci într-o experiență inedită.

DIGI RCS & RDS: 2 Anunturi Oficiale de Ultima ORA catre Milioane de Clienti Romani

DIGI RCS & RDS are pentru cinefilii care adoră să se relaxeze în fața unui film bun, extraopțiunea Film Now. Pentru doar 3 lei pe lună, această opțiune îți transformă serile în adevărate experiențe cinematografice. Bucură-te de filme noi, filme de calitate, tot ce-ți trebuie pentru o seară perfectă în confortul propriei tale case.

La fel ca în cazul extraopțiunii 4K, pentru a te bucura de Film Now este necesar să ai activ serviciul de televiziune pe care DIGI RCS & RDS îl oferă în toată România acum. Adaugă Film Now la pachetul tău TV Digital, disponibil pentru 30 LEI / lună, și descoperă lumea filmelor la o calitate excepțională.

DIGI RCS & RDS se dedică oferirii unei experiențe de vizionare de neegalat, fie că ești pasionat de sport sau de filme. Cu extraopțiunile 4K și Film Now, poți să te bucuri zilnic de conținut de calitate superioară la un preț accesibil. Nu rata ocazia de a transforma fiecare vizionare într-o experiență unică. Activează acum extraopțiunile și începe să te bucuri de cele mai tari meciuri și filme împreună cu cei dragi!