Daca Folosesti WhatsApp pe iPhone si Android, Trebuie sa fii Atent la Aceasta Informare Oficiala

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie pentru iPhone si Android, iti aduce in atentie o instiintare care nu trebuie ignorata, iata ce spune oficial.

folosesti whatsapp iphone android atent

Daca folosesti WhatsApp pe iPhone si Android, atunci trebuie sa fii atent la aceasta informare oficiala pe care compania din spatele platformei de mesagerie o face, iar asta deoarece vorbim despre vorbim despre informari cu privire la bunele practici pentru folosirea aplicatiei in siguranta de oriunde.

WhatsApp a publicat informarea de mai jos pentru a ne invata cum sa folosim aplicatiile pentru iPhone si Android in modurile cele mai sigure care ne scapa si de posibilitatea de a avea contul blocat, astfel ca e bine sa nu ignorati ceea ce ni se transmite, pentru a nu avea probleme in a comunica cu oricine.

WhatsApp aduce in atentie cum sa folosesti corect aplicatia pe iPhone si Android

WhatsApp a fost creat ca o modalitate simplă, sigură și fiabilă de a trimite mesaje altor persoane. Mesajele sunt prin natura sa private, iar Termenii și condițiile noastre sunt concepute pentru a ajuta la menținerea platformei noastre și a utilizatorilor în siguranță.

Toți utilizatorii WhatsApp ar trebui să examineze următoarele instrucțiuni pentru a asigura utilizarea responsabilă a WhatsApp. Bune practici de utilizare a WhatsApp

  • Comunicați cu persoane de contact cunoscute: trimiteți mesaje doar celor care v-au contactat mai întâi sau v-au solicitat să le contactați pe WhatsApp. Cel mai bine este să le oferiți persoanelor de contact numărul dvs. de telefon, astfel încât să vă poată trimite mai întâi un mesaj.
  • Cereți permisiunea și respectați limitele: ar trebui să obțineți permisiunea persoanelor de contact înainte de a le adăuga la un grup. Dacă adaugi pe cineva într-un grup și se îndepărtează, onorează-i decizia.
  • Utilizați comenzile de grup: am creat o setare de mesaje numai de administrator pentru grupurile WhatsApp. Dacă sunteți administrator, puteți decide dacă toți membrii sau numai administratorii grupului pot trimite mesaje în cadrul grupului. Utilizarea acestei funcții poate ajuta la reducerea mesajelor nedorite în grupuri. Aflați cum să modificați setările de administrare a grupului.
  • Gândiți-vă de două ori înainte de a redirecționa mesajele: am creat o etichetă pentru toate mesajele redirecționate și am limitat numărul de ori în care puteți redirecționa mesajele ca o modalitate de a încuraja utilizatorii să-și reconsidere înainte de partajare. Dacă nu sunteți sigur dacă ceva este adevărat sau nu știți cine a scris mesajul, nu vă recomandăm să îl redirecționați. Aflați mai multe despre prevenirea răspândirii dezinformării în acest articol.