Vestea DIGI RCS & RDS de Ultima Ora pentru Milioane de Clienti, Anuntata in Aceasta Seara

DIGI RCS & RDS are o veste grozava pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce anunt de ultima ora a facut in aceasta seara compania.

DIGI Romania lista convorbiri digi mobil

DIGI RCS & RDS, unul dintre principalele grupuri de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia a milioane de clienti o veste de ultima ora cu privire la o decizie de astazi. In aceasta seara, cei de la DIGI RCS & RDS au publicat o informare conform carora vor transmite premiile Emmy in data de 18 ianuarie, de la ora 02:00, deci vorbim despre posibilitatea de a vedea in direct tot ceea ce se intampla in cadrul galei.

DIGI RCS & RDS nu este la prima transmisiune de acest gen, iar asta pentru ca de-a lungul timpului grupul de telecomunicatii a mai transmis in trecut alte emisiuni de acest gen si o va face in continuare. Mai jos puteti vedea mesajul pe care cei de la DIGI RCS & RDS l-au publicat pentru a-si anunta intentia de a face aceasta transmisiune importanta, si dupa cum puteti vedea, vestea este una excelenta pentru toti cei care asteptau sa vada premiile Emmy.

Vestea DIGI RCS & RDS de Ultima Ora pentru Milioane de Clienti, Anuntata in Aceasta Seara

DIGI RCS & RDS stie foarte bine ca exista multi romani dornici sa vada premiile Emmy in direct, chiar daca transmisiunea are loc la ora 02:00, foarte multe vedete urmand a fi prezente in cadrul evenimentului. Conform celor de la DIGI RCS & RDS, pentru a vedea premiile Emmy live, trebuie sa ne uitam la canalul AMC, cel care are drepturile de difuzare pentru eveniment, asa ca e bine sa stiti din timp ce program trebuie sa urmariti pentru eveniment.

DIGI RCS & RDS spune ca daca nu puteti sa vedeti in direct premiile Emmy transmise de catre AMC, atunci va exista optiunea de a le vedea in reluare, iar asta pentru ca in aceeasi zi, la ora 22:00, va avea loc o retransmisie. Practic, indiferent cum dorim sa urmarim premiile Emmy, cei de la DIGI RCS & RDS ne pun la dispozitie tot ceea ce avem nevoie si merita sa ne uitam cu atentie la informatii, pentru a nu rata evenimentul cand va fi live.

DIGI RCS & RDS vorbeste in mod regulat despre toate transmisiunile pe care le face, inclusiv cand vine vorba despre evenimentele sportive, unele putand fi vazute inclusiv in format 4K, prin canalele dedicate.