PRO TV: Survivor Romania Gata sa Debuteze cu Sezonul All Stars, Anuntul de Ultima Ora pentru Primele Jocuri

PRO TV Survivor Romania Gata Debuteze Sezonul All Stars Anuntul Ultima Ora Primele Jocuri

Survivor Romania este gata de debut, sezonul All Stars de la PRO TV fiind mai aproape ca niciodata, iar trustul media a facut primele anunturi cu privire la jocurile care vor avea loc chiar din primele editii, marti urmand a incepe competitia pe care foarte multi romani o asteapta cu extrem de mare interes de ceva vreme.

Survivor Romania debuteaza in sezonul All Stars cu foarte multe vedete dornice sa arate ca au capacitatea de a obtine victorii in toate provocarile in care vor fi implicate, iar dupa cum puteti vedea si in materialul video de mai jos, vor fi extrem de multe de vazut in cadrul competitiei, care este abia la debut.

PRO TV: Survivor Romania Gata sa Debuteze cu Sezonul All Stars, Anuntul de Ultima Ora pentru Primele Jocuri

PRO TV pune in evidenta vedete precum Andreea Tonciu, Adrian Ciobanu, Maria Cretu, Jorje, sau TJ Miles, ei fiind “actorii” principali in sezonul All Stars al Survivor, iar daca i-ati urmarit in cadrul editiilor anterioare, atunci stiti la ce sa va asteptati, mai ales ca urmeaza cateva saptamani extrem de intense in cadrul competitiei.

Survivor debuteaza pe 16 ianuarie la PRO TV cu sezonul ALL Stars, insa vorbim despre o competitie care se va intinde pe mai multe luni de zile, astfel ca vom avea foarte multe de vazut in perioada urmatoare, asa ca va fi extrem de interesant de urmarit cum vor evolua toti concurentii pana la ultima zi de concurs.

Survivor ALL STARS, mai tare ca niciodată! Primele jocuri din sezonul suprem, marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV. Domnu Dan, direct din Dominicană la Vorbește lumea: ”Cei mai tari concurenți vin înapoi, să arate că au ce le trebuie pentru a fi învingătorul suprem”. Andrei Ciobanu spune că ar putea exista un singur obstacol pentru el în competiția Survivor All Stars.