Alerta Meteo cu Cod NOWCASTING de Ultima Ora al ANM pentru Romania in 14 Ianuarie 2024

Alerta Meteo Cod NOWCASTING Ultima Ora ANM Romania 14 Ianuarie 2024

Alerta meteo cu un cod nowcasting de ultima ora al ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, pentru Romania in 14 ianuarie 2024, ne aduce in imediata atentie o serie de fenomene meteo de vreme severa imediata, care ne vor afecta activitatile zilnice.

ANM vorbeste mai jos despre zpnele care sunt afectate de vantul, care la rafala va atinge viteze de pana la 90 km/h, recomandandu-ne sa fim foarte prudenti in orice fel de deplasari pe care intentionam sa le facem, astfel incat sa fim in deplina siguranta acum.

COD GALBEN!

Data emiterii : 14-01-2024 ora 9.

Valabil de la : 14-01-2024 ora 10:00.

In zona : Zona de munte a județului Buzău , respectiv zona de munte a localităților: Nehoiu, Lopătari, Gura Teghii, Chiojdu, Siriu, Mânzălești, Bisoca, Brăești, Colți, Bozioru, Chiliile;

Se vor semnala : intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 70…90 km/h.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.