Cererea BCR Romania de Maxima IMPORTANTA pentru Clientii din Toata Romania

BCR Romania, principala banca pe care se bazeaza milioane de romani, face o cerere foarte importanta pe care nu trebuie sa o ignore romanii chiar acum.

bcr romania george update

BCR Romania, una dintre bancile care are cei mai multi clienti in Romania la ora actuala, a decis sa publice o cerere foarte importanta pentru oameni, iar asta deoarece in atentie la aduce o masura serioasa ce trebuie luata. Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la BCR Romania le cer romanilor sa-si actualizeze aplicatia George, pentru a beneficia tot timpul de siguranta cand isi administreaza conturile bancare de pe telefoanele iPhone si Android.

BCR Romania spune ca trebuie sa actualizam aplicatia George pentru iPhone sau Android direct din App Store si Google Play Store pentru a beneficia de siguranta cand vine vorba despre administrarea conturilor bancare. Aplicatia celor de la BCR Romania a fost actualizata recent cu noutati pentru a oferi cele mai bune experiente posibile, dar mai important decat atat, cele mai sigure, in contextul in care fraudele din pacate nu au disparut.

Cererea BCR Romania de Maxima IMPORTANTA pentru Clientii din Toata Romania

BCR Romania isi actualizeaza in mod obisnuit aplicatia George pentru iPhone si Android, scopul fiind de a le oferi clientilor doar cele mai bune servicii posibile, cu un nivel de siguranta extrem de ridicat. Pana acum cei de la BCR Romania au reusit cu succes sa-si indeplineasca misiunea de a oferi serviciile intr-un asemenea mod, asa ca merita sa avem in vedere cererea de acum, pentru a fi siguri ca nu devenim victimele celor care ne vor raul.

BCR Romania a publicat mesajul urmator, prin care le cere clientilor sa-si actualizeze de indata aplicatia George pentru iPhone si Android: “Continuă să faci banking inteligent – updatează aplicația George la cea mai recentă versiune ca să te asiguri că faci banking 24/7, 100% online. George App UPDATE. Fii la zi cu Primul banking inteligent. Deschide AppStore sau Playstore și asigură-te că ai cele mai noi versiuni George și eToken.”

BCR Romania isi distribuie aplicatia George pentru iPhone si Android in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store, fiind imperios necesar sa o descarcati doar de acolo, pentru a fi siguri ca o folositi in siguranta.