WhatsApp Explica Masurile IMPORTANTE Impuse Oficial pentru iPhone si Android

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie din lume, le explica miliardelor de clienti masurile oficiale impuse in intreaga lume acum.

WhatsApp regrete

WhatsApp, platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori cu telefoane iPhone si Android, aduce in imediata noastra atentie masurile foarte importante care sunt impuse in mod oficial pentru toata lumea in ideea de a oferi protectie impotriva distributiei de dezinformare la nivel global.

WhatsApp explica mai jos ce fel de parteneriat a incheiat cu o organizatie care verifica unele dintre informatiile care sunt publicate in cadrul platformei de mesagerie, iar asta pentru ca este nevoie ca oamenii sa aiba aduse in atentie doar informatii valide, platforma confruntandu-se de multe ori cu distributia in masa de informatii false.

Organizațiile IFCN de verificare a faptelor pe WhatsApp

WhatsApp îi pasă profund de siguranța utilizatorilor noștri și continuăm să ne concentrăm pe prevenirea dezinformării. Dacă informațiile pe care le primiți sună suspecte sau inexacte, puteți verifica informațiile cu aceste organizații de verificare a faptelor IFCN.

Parteneriat cu verificatorii de fapte pe WhatsApp

Din 2018, WhatsApp a colaborat cu organizații de verificare a faptelor din întreaga lume. Peste 50 de organizații de verificare a faptelor folosesc produse WhatsApp pentru a se asigura că utilizatorii WhatsApp au acces la informații corecte. Acestea includ aplicația WhatsApp Business și Platforma WhatsApp Business.

Mesajele dvs. text, mesajele vocale și apelurile sunt securizate. Deoarece WhatsApp este criptat de la capăt la capăt, doar tu și persoana cu care comunicați le puteți citi sau asculta. De aceea, parteneriatele noastre de verificare a faptelor pe WhatsApp se bazează pe raportarea inițiată de utilizator.

Utilizatorii pot semnala potențiala dezinformare către organizațiile de încredere de verificare a faptelor din țara în care a provenit mesajul. Trimițând un mesaj acestor organizații de verificare, organizațiile pot răspunde prin partajarea unui articol de verificare.

Sprijinirea ecosistemului de verificare a faptelor pe WhatsApp

Colaboram direct cu IFCN și sprijinim organizațiile care inovează și experimentează utilizarea WhatsApp pentru a combate dezinformarea. Facem acest lucru pe lângă parteneriatele noastre cu verificatorii de fapte din aplicația WhatsApp Business și Platforma WhatsApp Business.