WhatsApp: Masura Oficiala de Importanta Extrem de Mare pentru iPhone si Android

whatsapp certificare

WhatsApp nu se opreste din a face modificari extrem de bune pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iar o masura oficiala foarte importanta pe care o va pune in aplicare in viitor, ne aduce in atentie faptul ca verificarea automat a numerelor de telefon va fi disponibila candva in viitor.

WhatsApp explica in mod oficial mai jos ce inseamna aceasta verificare automata a numarului de telefon pe iPhone si Android, ideea din spatele ei avand la baza dorinta companiei de a simplifica acest proces pentru toata lumea, dar functia nu este deocamdata disponibila la nivel global.

Despre verificarea automată a numărului de telefon

WhatsApp vă poate verifica automat datele de conectare atunci când vă înregistrați numărul de telefon. Există mai multe moduri prin care WhatsApp poate face acest lucru:

  • Prin stocarea unui cod unic pe telefon. Acest lucru se întâmplă atunci când vă înscrieți la WhatsApp și vă confirmați numărul de telefon printr-un apel pierdut sau prin SMS. Codul unic este apoi folosit pentru a verifica automat numărul de telefon în viitor.
  • Puteți activa backup-urile criptate end-to-end în Google Drive. Dacă este activat, WhatsApp salvează un cod unic de rezervă în Google Cloud. Aceasta înseamnă că atunci când ștergeți și reinstalați WhatsApp, puteți sări peste verificarea prin SMS și vă putem verifica automat.
  • WhatsApp vă poate verifica automat numărul de telefon fără un SMS sau un apel pierdut, lucrând cu operatorul de telefonie pentru a valida dacă informațiile dispozitivului dvs. se potrivesc cu numărul de telefon pe care îl înregistrați.

După verificare, veți vedea o confirmare Verificată pentru a vă anunța că numărul dvs. de telefon a fost verificat în siguranță pe dispozitiv fără a trimite un cod.

Notă:

  • Ca întotdeauna, mesajele și apelurile dvs. personale sunt criptate de la capăt la capăt. Nimeni, nici măcar WhatsApp, nu le poate citi sau asculta.
  • De asemenea, puteți utiliza metode de verificare manuală, cum ar fi apelurile pierdute sau SMS-urile.