DACIA Bigster are Lansarea Confirmata OFICIAL De catre DACIA, Cand Vedem Masina!

DACIA Bigster, unul dintre cele mai asteptate SUV-uri ale momentului, are data de lansare confirmata oficial de catre DACIA, iata cand asteptam masina.

DACIA Bigster data

DACIA Bigster este urmatoarea generatie de SUV pe care DACIA se pregateste sa o lanseze pentru clientii din toata lumea, iar prezentarea oficiala a fost confirmata chiar de catre companie, conform presei din Brazilia. Conform brazilienilor, DACIA Bigster urmeaza sa fie prezentata in ultima parte a acestui an, fara a se oferi vreo data clara, insa vorbim despre o masina pe care o asteapta extrem de multa lume, dar vanzarile nu vor incepe atunci.

DACIA Bigster ar urma sa fie dezvaluita in toamna/iarna anului 2024, cu vanzari programate pentru inceputul anului 2025, adica vorbim despre unde but la doar un an distanta de Duster 3, asa cum se astepta multa lume. Dupa cum prea bine stiti deja, DACIA Bigster vine cu un motor nou, iar cei de la DACIA vor sa evite intr-o buna masura standardele EURO 7, care intra in vigoare din iulie 2025, asa ca lansarea ar putea fi grabita din acest motiv.

DACIA Bigster are Lansarea Confirmata OFICIAL De catre DACIA, Cand Vedem Masina!

DACIA Bigster urmeaza sa fie mai mare decat Duster 3, presa braziliana afirmand ca masina ar avea 4.6 metri lungime, fata de 4.34 in cazul modelului actual, deci va exista mai mult spatiu la interior pentru clienti. Facand parte din clasa C de masini, DACIA Bigster urmeaza sa permita transportarea a pana la 7 pasageri, fiind deasemenea fabricata folosind materiale ecologice, deci mai mult plastic reciclat, elementele din aluminiu urmand a disparea deasemenae.

DACIA Bigster va avea aceleasi motoare pe care le vedem pe Duster 3, cel putin in teorie, fiind zvonita dezvoltarea unui motor nou, mai puternic, pentru viitoarea masina, insa nu e clar daca va si fi inclus in ea. Cert este totusi ca DACIA Bigster va fi o masina foarte similara cu Duster 3, inclusiv pe partea de design, doar ca va fi usor mai mare, pentru a acomoda mai multi pasageri si a permite transportarea mai multor obiecte, pretul fiind mai mare deasemenea.

DACIA Bigster ar urma sa coste serios peste 20.000 de euro cand va fi lansata, preturile urmand a trece si de 30.000 de euro dupa adaugarea de diverse optionale, asa ca va fi interesant de vazut ce vanzari va avea.