Noi Probleme la CEC Bank, Atentionarea Oficiala Emisa pentru Clientii Romani

Noi Probleme CEC Bank Atentionarea Oficiala Emisa Clientii Romani

CEC Bank, una dintre principalele institutii financiare din Romania, a decis sa emita o noua informare de atentionare pentru clientii sai din toata tara, iar asta deoarece banca ne vorbeste despre o serie de noi lucrari tehnice care vor lasa anumite servicii fara posibilitate de utilizare de catre clientii din toata tara.

CEC Bank explica mai jos faptul ca, incepand de astazi, de la ora 18:00, serviciul sau eShop CEC_IN devine indisponibil pana maine dimineata la ora 09:00, din cauza lucrarilor de mentenanta care sunt programte pentru derulare, deci nu vom putea cumpara absolut nimic din ceea ce e oferit acolo.

Noi lucrari tehnice la CEC Bank lasa aplicatiile bancare indisponibile

Mai mult decat atat, CEC Romania vorbeste si despre faptul ca incepand cu ora 22:30, a acestei zile, si pana maine la ora 04:30, urmeaza sa fie disponibile inclusiv aplicatiile Home CEConline și CEConline si Mobile Banking (CEC app), astfel ca e important sa stim ca nu le vom putea folosi nici pe acestea.

CEC Romania a derulat in ultimele saptamani multiple lucrari de mentenanta pentru serviciile bancare online pe care le ofera, iar ceea ce vedem acum este doar o continuare a unor procese, care in mod teoretic ar trebui sa aduca imbunatatiri substantiale pentru experientele de care avem parte in platformele sale bancare online.

Vă informăm că, din cauza efectuării unor lucrări tehnice, anumite servicii bancare vor fi indisponibile astfel:

  • 19 ianuarie, ora 18:00 – 20 ianuarie, ora 9:00, magazinul eShop CEC_IN;
  • 19 ianuarie, ora 22:30 – 20 ianuarie, ora 4:30, aplicațiile de Internet (Home CEConline și CEConline) și Mobile Banking (CEC app).

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.