Survivor All Stars: Anuntul de ULTIMA ORA al PRO TV pentru Episodul Urmator Transmis LIVE!

Survivor All Stars este live pe PRO TV in fiecare saptamana, iar un anunt de ultima ora facut de trust anunta o surpriza uriasa pentru toti fanii.

Survivor All Stars Anuntul ULTIMA ORA PRO TV Episodul Urmator Transmis LIVE

Survivor All Stars , cel mai popular reality show al momentului in Romania, urmeaza sa continue saptamana viitoare cu un nou episod, transmis live de catre PRO TV, iar un anunt de ultima ora facut de catre trustul media ne aduce in atentie ceea ce urmeaza sa se intample peste doar cateva zile in competitie.

Survivor All Stars a avut-o aseara eliminata pe Andreea Tonciu din cadrul competitiei, premiera cu runda de eliminare luand prin surprindere foarte multi romani, dar am avut parte si de un spectacol de exceptie, astfel ca multa lume se asteapta si la diverse alte surprize in viitor de la live PRO TV, iar ele vor veni.

PRO TV Live de la Survivor All Stars saptamana viitoare cu o surpriza uriasa

Faimosii au inceput deja sa se planga din cauza lipsei mancarii de la Survivor All Stars Romania, ceva ce am vazut in fiecare sezon, dar cu toate acestea, probele la care sunt supusi concurentii, le ridica nivelul de adrenalina pentru a putea face fata fara probleme provocarilor care le sunt puse in fata de catre PRO TVlive .

Survivor All Stars va incepe saptamana viitoare cu o noua proba pentru imunitate, dar si o mare surpriza, pe care cei de la PRO TV o perzinta in clipul video de mai jos, desigur ca interesul este urias vis-a-vis de ceea ce va fi dezvaluit, dar asta ramane sa descoperim in cursul saptamanii viitoare, pe PRO TV live.

Ce se întâmplă săptămâna viitoare la Survivor All Stars 2024. Andreea Tonciu, primele declarații după ce a părăsit Survivor All Stars: „Nu am trăit în viața mea ce am trăit aici”. Roxana Nemeș, val de critici la adresa colegilor săi! Ce a putut să spună Faimoasa: „Jador știe și el…” Medicul a venit de urgență! Ana Porgras trece prin momente dificile..