Raiffeisen Bank: Mesajul pentru Toti Romanii, ce da GRATUIT Banca in Romania

Raiffeisen Bank, una dintre marile banci din Romania, aduce in atentie tuturor romanilor deciziile importante luate, cu aplicare in toata tara acum.

Raiffeisen Bank loiali

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai importante banci din Romania la ora actuala, aduce in atentia tuturor romanilor ceea ce ofera in mod gratuit pentru oricine este interesat sa profite acum, iar asta pentru ca vorbim atat despre bani, cat si despre puncte de loialitate la eMAG, care are multe reduceri in aceasta pagina.

Raiffeisen Bank explica in mod oficial mai jos ceea ce se intampla din punct de vedere al campaniei pe care o deruleaza pentru clientii care sunt dornici sa beneficieze de cardurile de cumparaturi pe care banca le ofera, premii in valoare de 100 de LEI si 100 de puncte de loialitate la eMAG, fiind oferite de catre banca.

Conform celor de la Raiffeisen Romania, trebuie sa contractam unul dintre cardurile de cumparaturi ale bancii pana la data de 16 februarie 2024, sa facem cumparaturi de minim 500 de LEI, iar abia apoi vom avea sansa de a primi un bonus de 100 de LEI, dar si 100 de puncte de loialitate pentru eMAG.

Raiffeisen ofera pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceasta campanie speciala pe care o deruleaza in tara noastra, asa ca daca sunteti dornici sa obtineti mai multe informatii, nu trebuie decat sa intrati acolo si a vedeti ceea ce ne transmite banca, pentru a profita la maxim de campanie.

E ușor să faci mai multe cu banii tăi atunci când ai un card de cumpărături de la Raiffeisen cu bonus garantat. Ia-ți unul dintre cardurile de cumpărături Standard, Gold, eMAG sau World până pe 16.02.2024, folosește-l până pe 29.02.2024 pentru plăți de minimum 500 de lei și primești BONUS 100 de lei, respectiv 100 de puncte loialitate eMAG.

Aplică online. Completezi formularul, te contactăm în scurt timp, primești cardul și poți merge la cumpărături. Îmi cumpăr ce îmi trebuie sau ce-mi doresc? Schimb smartphone-ul sau iau un laptop nou? Cumpăr cadouri pentru ceilalți sau pentru mine ? Oricâte dileme ai avea, soluții există: cardurile de cumpărături Raiffeisen.